Stylistka Olympie!

Ráda bych vám dnes napsala něco víc o novém projektu „Stylistka Olympie“, který jsem pro vás připravila ve spolupráci s obchodním centrem Olympia Brno. Právě v rámci tohoto nákupního centra budu nyní nově nabízet služby stylistky, kdy vám pomuhu s výběrem toho pravého oblečení přesně pro vás. ;) Jak to bude celé probíhat, co můžete od této služby očekávat? Dozvíte se v dnešním článku. ;)

Projekt „stylistky a módní poradkyně při nákupech“ jsem měla v hlavě už dlouho – a jsem moc ráda, že se mi to díky obchodnímu centru Olympia Brno nyní povedlo zrealizovat. :)

Tuto službu jsem nabízela už dřív, prostřednictvím mého blogu a do dnešního dne už jsem celou řadu asistovaných nákupů zrealizovala, a to nejen s ženami, ale i s muži.
Pro koho je tedy tato služba určená?

Vlastně pro naprosto kohokoliv, kdo tápe ve světě módy, neví, co by mu mohlo slušet, nemá přehled o nabídce v obchodech, nebo nakupování oblečení není jeho oblíbenou činností. Ráda vám v tomto směru poradím a pomůžu – a nejen to!

Pobavíme se spolu také o módních trendech, poradím vám, jaké střihy, styl a barvy budou konkrétně vám a vašemu typu postavy slušet. Vysvětlím vám, jakých věcí se v oblasti oblékání rozhodně vyvarovat, poradím, ve kterých obchodech věci, které hledáte seženete, za kolik peněz…

Konkrétně – v případě vašeho zájmu stačí napsat na email stylistka@olympia-centrum.cz , domluvíme si termín setkání a nákupů v Olympii.
Nejdříve se potkáme někde u kávy, probereme, co budeme nakupovat, vy mi řeknete, co se vám líbí, jaké řešíte nedostatky a problémy s postavou, já vám pro inspiraci ukážu několik outfitů, abychom se pochopili ve vašem stylu, poradím, čeho se vyvarovat a naopak doporučím, co by vám mohlo slušet. A pak vyrazíme na nákupy! Bude samozřejmě jen na vás, zda si pak dané věci koupíte, nebo ne. ;) Po celou dobu nákupů vám budu k ruce, budu vám vybírat oufity, zkoušet je s vámi, budeme hledat, kombinovat…tak, aby pro vás byly nákupy radostí a hlavně, abyste odcházeli spokojení a s něčím hezkým na sebe. ;)

V případě zájmu tedy pište na email stylistka@olympia-centrum.cz

Cena služby je 650,- za hodinu.

Budu se na vás moc těšit! :)