Kosmetika: otestováno – novinky od značky Klorane

Ve své dnešní kosmetické recenzi vám představím dvě zajímavé novinky od značky Klorane. Tu znám hlavně v souvislosti se skvělými produkty pro vlasovou péči – používám šampony a kondicionéry výhradně právě od Klorane. Tato značka ale nabízí také přípravky pro péči o tělo – já otestovala dvě novinky, sprchový gel a tělové mléko. Víc vám je představím ve svém článku.

Vlasové produkty od Klorane mi vyloženě sednou, používám hlavně kopřivový šampon, je vynikající na mastné vlasy a také doporučuji pivoňkovou řadu.
I proto, že mám s touto kosmetikou velmi dobré zkušenosti, jsem ráda otestovala dvě novinky, sprchový gel a tělové mléko, obojí s květy cupuacu.

Klorane Krémový sprchový gel s květy cupuacu 
Tento sprchový gel je ideální hlavně na suchou až velmi suchou kůži a je skvělý i na citlivou pokožku. Poskytuje intenzivní výživu a zamezuje podráždění.

Obsahuje květy a bio máslo z rostliny cupuacu z Amazonie. Právě výtažky z této rostliny mají prokázané vyživující vlastnosti. Navíc, sprchový gel neobsahuje mýdlo, je tedy k pokožce maximálně šetrný a zamezuje jejímu vysoušení.

Gel má příjemnou texturu, při sprchování vytváří pěnu a moc hezky voní, svěže a čistě – mně připomíná vůni čerstvě vypraného prádla.

Pokožka je po použití hebká, hladká a evidentně hydratovaná.

Klorane tělové mléko s květy cupuacu
Druhým produktem, který jsem otestovala, bylo toto tělové mléko, ze stejné řady – opět s obsahem výtažků z rostliny cupuacu (obsahuje květy a bio máslo z cupuacu).

Mléko je stejně, jako sprchový gel, určené pro suchou až velmi suchou pokožku, je vhodné i na citlivou kůži.

Obsažené látky z cupuacu mají silné vyživující účinky, pokožka zůstane po použití dokonale hladká, hebká. Navíc, 97% složek v tomto mléku je přírodního původu.

Textura je lehká, krémová, bíle zabarvená. Mléko se dobře a snadno roztírá, pokožka jej rychle absorbuje, bez zbytkového pocitu nežádoucí mastnoty. Vůně je opět příjemná, čistá, stejná, jako u výše zmiňovaného sprchového gelu.

Koupíte v Chytré lékárně, kde mají velký výběr všech produtků značky Klorane.

ODKAZ: Chytrá lékárna / webfacebook