Kosmetika: otestováno – novinka od Biodermy pro atopickou pokožku

Trápí vás, nebo vaše děti, atopický ekzém? Pak si přečtěte moji recenzi jedné zajímavé novinky, kterou nedávno uvedla na trh značka Bioderma. Jedná se o speciální „SOS sprej“, který okamžitě zamezuje pocitům svědění!

Jak už možná víte, pokud pravidelně sledujete můj blog, trápí mě, ale i moje děti, atopický ekzém. Sama s jeho projevy v různých formách bojuji už od dětství a protože toto onemocnění bývá často také dědičné (a můj manžel je rovněž alergik), mají atopický ekzém i oba mí synové. I když, naštěstí, u nich je ekzém nyní poměrně v klidové fázi.

Situace bývá horší vždy v létě, když se kluci víc potí. To se jim ekzematická ložiska zhoršují, jsou větší a bohužel, hlavně víc svědí. Což je pro děti opravdu velice nepříjemné a je těžké jim vysvětlit, že si ekzém hlavně nesmí škrábat. Škrábání, jak se ví, ekzém totiž podstatně zhoršuje a jen to prohlubuje ono nepříjemné svědění.

Proto jsem ráda vyzkoušela novinku od mé oblíbené značky Bioderma – jedná se o „Atoderm SOS Spray“, který okamžitě pokožku zklidňuje a zmírňuje nepříjemné svědění.

Skvělé na tomto spreji je, že je vhodný právě i pro děti – a dokonce i pro malá miminka. Je tedy absolutně šetrný k pokožce, kterou okamžitě zklidňuje.

Sprej obsahuje technologie Skin Relief, v kombinaci s ověřenou dermatologicky aktivní látkou Enoxolone – zablokuje biologický proces zodpovědný za svědění již v zárodku a přímo účinkuje na zasažená místa.

Testovala jsem na sobě i na synech – a s výborným efektem. Pokud pokožka svědí, stačí na dané místo nastříkat sprej, efekt se dostavuje asi do jedné minuty, což je super rychlé. :)

Sprej je lehounce mléčně zabarvený, ovšem není nijak mastný, lepivý, texturou opravdu fluidní. Na pokožce ho vnímám příjemně, lehce chladivě, přináší skutečný pocit zklidnění.

Oceňuji i rychlou a snadnou formu aplikace – ve spreji.

Pro atopiky, nebo při podráždění pokožky, naprosto skvělá věc!

Koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA – web / facebook