Jarní novinky pro děti v butiku Glamorous Kids!

Kam v Brně pro jedinečnou a cenově dostupnou dětskou módu? Určitě se zkuste zajít mrknout do butiku Glamorous Kids na Pekařské! Tady mají tak krásný věci, že budete nadšení… ;) Já se tu nedávno stavila a nafotila jsem pro vás boží novinky. A pozor – tento super butik má svůj eshop a všechno si můžete objednávat i přes Facebook butiku – zašlou vám to domů. ;) Tady je můj report:

Řeknu vám, tak nádherný věci pro dětičky, jako mají v butiku Glamorous Kids, fakt jinde v Brně nenajdete. Já jsem až nevěřila, že se tak krásná móda dá pro děti vůbec sehnat. A co víc – za super ceny!

V butiku Glamorous Kids je oblečení opravdu za příjemné ceny, rozhodně se nemusíte bát, že za tak krásné věci zaplatíte šílené částky. U dětí jsou velké investice do oblečení opravdu trochu zbytečné, děti rychle rostou… Však to asi sami znáte.

Ovšem, tady koupíte dětské oblečení zcela přijatelně – např. kolem 200,-, tu stojí trička, mikiny stojí cca 300,-, džíny 500,-… a za tak hezký věci? Myslím, že úplně v pohodě! ;)

Jedná se o oblečení z Anglie a Francie, které osobně vybírá a dováží přímo majitelka butiku. A co přesně tu najdete? Oblečení pro naprosto všechny příležitosti, pro kluky i holčičky…

Co vás ještě bude určitě zajímat – velikosti! Koupíte tu oblečení na děti cca od 3 let věku, až do hodně velkých velikostí – ty největší velikosti si tu pořizují i dospělí. ;) Což rozhodně ocení maminky malých holčiček – můžete se tu totiž s dcerou vybavit stejně. ;)

Právě pro holčičky tu aktuálně mají fakt úžasný věci – bundičky, roztomilá trička, bundy typu „křivák“, pro menší holčičky třeba nádherná body…

…ale i pro kluky tu pořídíte super parádu! Třeba krásný džíny, opět kdy každý kus je něčím zajímavý. Pro kluky jsou i krásné mikiny, tepláčky.

Já sama bych klidně takhle boží věci brala i pro nás, dospělé! No uznejte sami, prostě dokonalost sama… :) Stavte se to omrknout na vlastní oči! ;)

Spoustu fotek krásných věcí na děti z Glamorous Kids si prohlédněte také ve fotogalerii!

Obchod Glamorous Kids najdete v Brně na Pekařské 26, nakupovat můžete ale i přes eshop a Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: GLAMOROUS KIDS / eshop
ODKAZ: GLAMOROUS KIDS / facebook