Jak vydělat nakupováním na internetu? Zkuste Refundo!

Určitě mnoho z vás nakupuje na nejrůznějších eshopech, na internetu – je to skvělá možnost, jak ušetřit čas. A víte, že právě nákupem na internetu jde opravdu hodně ušetřit? Můžete získat část peněz z nákupu zpět, a to díky tzv. cashbackovému portálu. Už jste slyšeli o „Refundo.cz“?

Ze své zkušenosti můžu říct, že nákupy na internetu využívám stále častěji. Běhání po obchodech tak nějak není nic pro mě, ráda mám na rozhodování a výběr svůj čas a také, svou pohodu. :) A tu mám při nákupech na eshopech zaručenou.:) Takže, když to jde – volím raději eshopy. A věřím, že mnoho z vás řeší nakupování podobně.

Proto vám chci dnes napsat o jedné zajímavé možnosti, jak můžete právě nákupem na internetu docela dost ušetřiit! Slyšeli jste už o tzv. cashbackovém portálu? Ráda bych vám dnes jeden přestavila – jedná se o portál REFUNDO.CZ , který před pěti lety založili Vašek a Dáša Pěcháčkovi z Brna, od té doby tým narostl a Refundo dnes působí i na Slovensku a chystají se svou službu rozšířit i do dalších zemí. A tak mě napadá – neznáte někoho z Brna, kdo umí dobře polsky, maďarsky nebo rumunsky, a chtěl by v Refundo pracovat? Určitě se jim ozvěte :-)

Co to vlastně cashbackový portál je, jak funguje a co díky němu můžete získat? Výhod přináší opravdu spoustu – tou hlavní je zejména úspora peněz. Vašich peněz. ;)

Nechte si platit za své nákupy na internetu – přesně tím je stručně řečeno to, jaký pro vás může mít užívání Refundo.cz přínos. Jak to celé funguje?

Je to jednoduché – na webu Refundo.cz se zaregistrujete – už jen samotnou registrací je na váš účet připsáno 50,-

Na Refundo získáte peníze zpět z každého nákupu. Obchody Refundo odměňují za to, že jim přivedou nakupujícího zákazníka a Refundo zase odmění vás, za to, že jste přes ně nakoupili.

Vyberete si přímo přes web Refundo.cz eshop, na kterém chcete nakoupit – v nabídce je tu obrovské množství českých i zahraničních eshopů, které budete určitě dobře znát a často u nich nakupujete.

U daného eshopu přímo vidíte, jaké % z nákupu vám bude připsáno zpět na váš účet.

Velmi dobře, jak Refundo.cz funguje, je popsané i v tomto videu, mrkněte. ;) Mimochodem, video vytvořilo brněnské studio 60seconds.

A jeden tip pro vás – pokud Refundo.cz doporučíte někomu ze svých známých nebo přátel, můžete za každého doporučeného získat další peníze navíc!

Pro víc informací mrkněte na web a sledujte i Facebook Refundo – právě na FB najdete každý den upozornění na nejlepší akční nabídky obchodů s cashbackem! ;)

ODKAZ: REFUNDO.CZ – web
ODKAZ: REFUNDO.CZ – facebook