Kosmetika – otestováno! Letní novinky z Chytré lékárny

Po delší době opět jedna kosmetická recenze! Představím vám tři zajímavé novinky, které jsou skvělé právě teď, na léto! Jedná se o lehounký fluid pro ochranu před sluníčkem, hydratační make up a péči pro mastnou pleť. Víc v následujícím článku!

Měla jsem možnost vyzkoušet tři zajímavé kosmetické novinky z Chytré lékárny, které se hodí právě teď, na léto! Všechny tři jsou ideální pro mastnou a smíšenou pleť, takže pokud je váš typ pleti právě takový, věřím, že by vás právě tyto produkty mohly oslovit. ;)
Mimochodem – právě v létě se vlivem horka pleť mastí více, takže to chce volit i lehčí, fluidní produkty (tedy pokud nemáte pleť vyloženě suchou).

Moje pokožka je spíš smíšená, ovšem právě v létě vybírám přípravky více lehčí textury, které pleť tolik nezatěžují. V zimě naopak volím produkty výživnější.

Tak – jdeme na recenzi!

Vichy Normaderm Phytosolution
Jedná se o každodenní péči o více mastnou pleť, která má jednak efekt v boji proti nedokonalostem pleti – eliminuje pupínky, rozšířené póry, černé tečky a zároveň o pleť pečuje.

Textura tohoto přípravku je lehounká, víceméně fluidní, na bázi vody, nemastná. Pokožka přípravek velice rychle absorbuje. Vůně je znatelná, lehounká a moc příjemná.

Zároveň tento produkt zajišťuje optimální hydrataci, která je pro hezký a zdravý vzhled pleti také zásadní. Pokožku také regeneruje a napomáhá procesu hojení.

Vichy Normaderm Phytosolution je ideální coby denní i noční péče, a to i pro citlivou pleť, mně tento přípravek sednul výborně, bez žádného podráždění.

Vichy Minéralblend
Další novinka od značky Vichy je tento lehounký, fluidní make up, který je opět ideální na mastnou pleť. Jeho textura je totiž zcela nemastná, opět na bázi vody.

Obsahuje aktivní ingredience, termální vodu z Vichy, kyselinu hyaluronovou a minerální pigmenty.

Make up má vysoce hydratační vlastnosti, což je pro hezký vzhled pleti perfektní! Snadno se roztírá, pokožku barevně sjednocuje, kryje drobné nedostatky a co je hlavní, tak není příliš vzhledově patrný, což přesně od make upu očekávám.

Na léto je tento lehounký make up ideální volbou!

La Roche-Posay Shaka Fluide SPF 50+
Pokud nemáte rádi hutné opalovací krémy, je tato novinka od La Roche-Posay perfektní! Já osobně se právě mastným a hutným krémům na opalování zcela vyhýbám protože pokožku opravdu ucpávají a to pak způsobuje, že se pleť více mastí.

Tato novinka je zcela fluidní, v podstatě má až úplně tekutou konzistenci. Přípravek je lehounký, absolutně nemastný, neobsahuje parfém. Je tedy ideální i na citlivou pleť.

Navíc, Shaka Fluide pokožce poskytuje velice vysokou ochranu, má ochranný faktor SPF 50+. Je odolný vůči vodě, potu i písku. A pozor – neštípe do očí! Můžete tedy používat bez obav také na pokožku obličeje, na kterou je primárně určený.

A také – po aplikaci není viditelný, nezanechává bílé stopy. Velice rychle se absorbuje a celkově je moc příjemný.

Koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / facebook