Inspirace na krásné plavky – zkuste brněnský obchod LOLITA PARIS!

Léto je tady a k létu samozřejmě patří koupání, opalování, dovolené – a plavky! I plavky jsou důležitým módním kouskem, jehož výběr není jen tak! ;) Přece jen, v plavkách chodíme poměrně odhalené a tak to chce, aby plavky dobře seděly a také, skvěle vypadaly! Pokud nevíte, kam v Brně pro opravdu nádherné, chci vám dnes dát jeden tip! Já nedávno objevila opravdu úžasné plavky v obchůdku Lolita Paris na Lidické! Mají super výběr a kromě plavek i plážové šaty, tuniky a další doplňky. Víc informací a fotek v následujícím článku. ;)

Holky, asi mi dáte za pravdu, že sehnat v Brně krásné plavky, zajímavé, originální a kvalitní, to opravdu není jen tak. Už jsem prošla celkem dost obchodů, kde se plavky prodávají a musím říct, že zatím výběr celkově tak nějak nic moc… Všude mi hlavně přijde ta nabídka obdobná…

A bohužel, i kvalita plavek v běžných obchodech často nebývá nic moc. V plavkách se párkrát vykoupete a materiál ztrácí pevnost, barvu, nebo dokonce se i rozpadá.

Ovšem – dozvěděla jsem se, že moc pěkné a kvalitní plavky mají právě v obchůdku Lolita, který si možná budete pamatovat z nákupního centra Královo Pole. Tady byl tento obchod dřív, loni se ovšem paní majtelka rozhodla, že se přesune právě na Lidickou 19.

Co tu najdete? Dle sezóny, v létě opravdu obrovský výběr krásných a kvalitních plavek a nejrůznějších doplňků, které k plavkám patří. Ať už to jsou plážové šaty, sarongy, šátky, tuniky, přehozy… Zkrátka, můžete si tady váš plážový outfit vybrat a nakombinovat doslova od A do Z – a bude vám to opravdu hodně slušet!

Plavky, co tu mají, jsou totiž opravu přenádherné. Jsou od maďarské značky Magistral a fakt, co kousek, to jedinečná záležitost.

Tyto plavky jsou neuvěřitelně propracované, mají zajímavé detaily a nejrůznější zdobení a apliace – mnohé plavky jsou dokonce zdobené kamínky a komponenty Swarovski!

I doplňky – šaty, tuniky…mají nejrůznější zdobené detaily, kamínky, sponky, ozdoby… A to my, holky, míváme rády, že? :)

Já jsem vám tu opět spoustu krásných kousků nafotila pro inspiraci a opravdu, tu kvalitu, příjemný materiál, poznáte okamžitě.

Plavky tu mají v nejrůznějších provedeních, jednodílné, dvoudílné různé typy košíčků, střihů, pro každý typ postavy.

A samozřejmě, plavky mají v různých velikostech, a to i pro větší poprsí – takže dámy, vy, co nemůžete nikde najít krásné plavky ve správné velikosti, zkuste to tady. ;)

Kromě plavek tu aktuálně najdete i další letní oblečení od italských značek, které užijete nejen na dovolenou – třeba šatičky, sukně, zajímavé halenky…

Zkrátka, tento obchůdek za návštěvu stojí – ať jste na dovolenou perfektně vybavené, holky! ;)

Na mnoho fotek mrkněte detailně také do fotogalerie! ;)

Obchůdek Lolita najdete v Brně na Lidické 19.

ODKAZ: LOLITA / facebook