Novinky v butiku Amande 2!

Není to tak dlouho, co jsem vám tady, na blogu, představila zbrusu nový butik Amande 2 – ano, jak sám název napovídá, jedná se o „sestřičku“ butiku Amande 1. Tento nový obchod najdete jen malý kousek od Amande 1, a to na ulici Kallabova 2 – a mají tu opravdu krásný věci! Ve více elegantím, exkluzivním duchu a pozor, krásné oblečení si tady vyberou také pánové! Já se sem stavila před pár dny nafotit novinky a dnes mám pro vás opět velkou reportáž. ;)

Butik Amande 1 už dlouho patří k těm NEJ, které v Brně máme, majitelka butiku, Zuzka, totiž umí v módním světě doslova chodit a vybírá si do svého obchůdku samé velké poklady. Ovšem, velikostí a kapacitou už butik Amande 1 zkrátka nestačil a co víc, Zuzka už dlouho mluvila o tom, že chce nabízet také pánské oblečení.

A tak udělala super krok – otevřela druhý, sesterský obchůdek, který je prostorově opravdu hodně velký a jak jsem zmínila, krásné věci tu najdete jak my, ženy, tak i pánové.

Oba butiky Amande se ovšem svým zaměřením liší. Zatímco v Amande 1 na Minské koupíte více sportovní módu, džíny, trčika, mikiny…zkrátka oblečení hlavně pro volný čas, tak v Amande 2 na Kallabově je to hlavně o elegantních, exkluzivních kouscích.

I ty můžete samozřejmě nosit každý den, ale pokud si potrpíte na více „uhlazený“, společenský styl, tak tady jste rozhodně na správné adrese. ;)

Najdete tu překrásné šaty, společenské halenky, košile…

…sukně, zajímavé topy, saka, bundičky, které se k nim perfektně hodí.

Hlavně ty šaty tady mají doslova úžasné! Tolik krásných se na jednom místě skutečně nevidí.

Doporučuji sem vzít také svou drahou polovičku, manžela, přítele – i pro ty tu mají úžasné věci.

A ruku na srdce, obchodů v Brně, kde mají hezké, originální a zajímavé oblečení pro pány, opravdu moc není.

I v Amande 2 pak samozřejmě platí osobní přístup ke všem zákazníkům, budou se vám zde ochotně věnovat a pomohou vám najít to pravé právě pro vás. ;)

Zajděte se sem mrknout, stojí to za to!

Nový butik Amande 2 najdete na ulici Kalábova 2, jen kousek od butiku Amande na Minské, tak se stavte. ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: AMANDE / facebook