Kosmetika: otestováno

Také vás trápí problémy spojené s citlivostí pleti? Já tyto obtíže řeším už roky a nejvíc asi právě teď, v zimě, kdy se mi na pokožce negativně projevují zejména střídání teplot, suchý vzduch doma a mrazivé počasí. Pokud vaše pleť reaguje stejně, přečtěte si mou recenzi, mám pro vás totiž tip na jeden skvělý krém, ideální právě na takto citlivou pleť! ;)

Kdo citlivou pleť má, moc dobře ví, jaké problémy a nepříjemnosti s tím spojené musíme řešit. Svědění, pálení, začervenání, občas nějaké to akné, vrásky a vysušení, nestabilita…to je výčet několika faktů, které s citlivou pletí souvisí. A já sama to moc dobře znám.

Citlivá pleť mě trápí celý život, vlastně od doby, kdy se u mě projevily v nejrůznější míře alergie. Na jaře mou pleť trápí hlavně svědění, pálení, červenání, v zimě naopak zase přehnané vysušování, vrásky.. Zkrátka, stále je co řešit.

Nejhorší je situace asi nyní, v zimě, kdy musím své pleti věnovat zvýšenou péči. Volím i více mastné produkty, než v létě, abych zabránila přílišnému vysušování. A samozřejmě, vybírám takové přípravky, které jsou primárně určené pro citlivou pleť.

Proto jsem ráda vyzkoušela novinku, krém Toleraine Sensitive Riche od značky La Roche – Posay, vynikající pro citlivou pleť, který je navíc  obohacený o prebiotickou péči. A musím říct, že mi právě tento krém sednul naprosto skvěle!

Krém je svým složením naprosto perfektním řešením na všechny nepříjemnosti spojené s citlivostí pleti. Eliminuje svědění, pnutí, suchost a také začervenání. Po nanesení vnímáte celkově komfortní pocit, pokožka je krásně hladká, hebká, hydratovaná a příjemná.

Navíc, krém je zcela bez parfemace a alkoholu a můžete jej používat i pro děti a dokonce i pro kojence. Zkrátka, je to ideální krém pro celou rodinu – právě teď na zimu.

Konzistence tohoto krému je hutnější – jedná se o texturu „rich“ – což mi ale nevadí, jak jsem zmínila, na zimu právě vyhledávám více mastné produkty, které pokožku hydratují a vyživí zároveň.

Zajímavostí jsou pak i obsažené prebiotika – přírodní živiny, které pomáhají chránit a posilovat přirozený ekosystém pokožky proti nepříznivým vnějším vlivům.

Koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / facebook