Konečně – venkovní párty! Kde ji uspořádat?

Konečně je venku to pravé jarní počasí! Taky z toho máte takovou radost? Já teda rozhodně!!! A kde si tu jarní náladu nejlépe užít? No přece venku! ;) Vyražte ven, do přírody, na procházku, nebo uspořádejte oslavu, party, setkání s přáteli – v prostorách venkovní restaurace. Kde? O tom vám chci dnes napsat! Víte, že Maximus Resort má úžasnou Zahradní restauraci? Už jste tu byli? Čtěte dál, uvidíte, jak moc je to tady příjemné… :)

Myslím, že zimy jsme si všichni „užili“ až až, tou poslední „kapkou“ byly příšerné únorové mrazy… A když budu mluvit za sebe, věřím, že jsme všichni nadšení, že už se dá být konečně venku a nejen to – že si to venku můžeme doslova užívat. Já se na tyto chvíle opravdu hodně těšila… A proto využívám každou možnost a hurá ven!

Krásné jarní počasí také dovoluje posedět na zahrádce, zajít si ven na oběd a nebo – uspořádat party, oslavu, setkání s přáteli – právě venku. Pokud jste někdy na venkovní party byli, věřím, že na to rádi vzpomínáte. Právě všechny oslavy, které se konají venku, mívají skvělou atmosféru.

Pokud právě něco podobného plánujete – rádi byste třeba zorganizovali oslavu narozenin, party, rozlučku se svobodou…a někde venku, v krásném prostředí, se super službami, chci vám dát jeden zajímavý tip!

Jestlipak víte, že v nádherných prostorách Maximus Resortu u Brněnské přehrady je krásná Zahradní restaurace, kde jsou přímo ideální prostory na to zde uspořádat jakoukoliv sešlost – ve stylu garden party! :)

Mimochodem, o možnosti uspořádat oslavy a party v Maximus Resortu jsem vám už na blogu psala, ovšem – právě teď nastává chvíle, kdy je možné využívat i Zahradní restauraci (je v provozu od jara do podzimu, v závislosti na počasí).

Oslavy v Zahradní restauraci Maximus Resortu jsou ideální pro 15 a více osob a o vše se vám tu postarají, doslova od A do Z. :)

Kuchaři vám tu připraví pohoštění formou grilování, nebo rautu. Zahradní restaurace také přiléhá ke svatebnímu palouku, který je sám o sobě nádherným prostorem – právě palouk můžete v rámci vámi pořádané oslavy také využít.

Jak určitě také víte, Maximus Resort nabízí opravdu velice pestrou škálu služeb a vyžití – které se mohou stát i jedinečným programem pro vaši oslavu. Můžete si zahrát bowling, jsou tu tenisové kurty a samozřejmě, také wellness Infinit Maximus, který vám asi nemusím představit, rozhodně budete znát… :)

V přilehlém okolí je pak možnost si zahrát volejbal, nebo se projet parníkem… Zkrátka, tady se nudit rozhodně nebudete!

Mrkněte na fotky – v článku i fotogalerii, nádherné prostředí, že?  :)

ODKAZ: MAXIMUS RESORT / web
ODKAZ: MAXIMUS RESORT / facebook