Kde uspořádat oslavu, večírek, nebo třeba rozlučku se svobodou? Mám pro vás zajímavou inspiraci!

Velmi často mi od vás chodí dotazy na tipy, kde uspořádat v Brně narozeninovou oslavu, večírek, nebo třeba rozlučku se svobodou. A abych byla upřímná, něco podobného jsem často řešila i já – protože upřímně, vhodných míst, které vám poskytnou to, co očekáváte, v Brně moc není… Dnes mám pro vás jeden tip, na základě mé výborné zkušenosti!

I v mé rodině jsme často řešili otázku, kde uspořádat narozeninovou oslavu – hledali jsme místo, kde se dobře najíme, kde budeme mít určité soukromí a třeba i něco navíc – nějakou zábavu, nebo program… Zkrátka, hledali jsme, kde si oslavu všichni zúčastnění na maximum užijí.

Podmínkou bylo vždy také parkování a snadná dostupnost. Kde tedy oslavu uspořádat – v Brně? I vy mi právě na toto téma často píšete dotazy – proto bych vám dnes ráda doporučila jedno místo, které nabízí opravdu širokou škálu vyžití pro nejrůznější oslavy, večírky, nebo třeba rozlučky se svobodou…

Nedávno jsem se totiž účastnila jedné vydařené soukromé akce v prostorách hotelu Maximus Resort – je v blízkosti brněnské přehrady, v krásném prostředí. Určitě dobře znáte i Infinit Maximus – úžasné wellness, na které můžeme být v Brně právem hrdí… :)

Zpátky ale k tématu – oslavám! Věděli jste, že právě v prostorách hotelu Maximus Resort můžete uspořádat vydařenou party, večírek – nebo  právě oslavu? Jsou tu totiž jedinečné prostory, které nabízí super vyžití. :)

V hotelu jsou dvě moc příjemná restaurace, kde výborně vaří. Zrovna včera jsem tu byla na obědě a můžu vám říct, byla jsem nadšená. Jídlo bylo naprostý luxus!

A když je hezky, je k dispozici i zahradní restaurace s pergolou.
Oslavu, rodinnou sešlost, můžete uspořádat právě v některé z restaurací. Je tu i salonek, který vám poskytne soukromí. A věřte, že vám tu bude chutnat!

Co mi ale přijde právě pro oslavy naprosto perfektní – je možnost uspořádat takovou akci v prostorách bowlingu, kde budete mít celý prostor jen pro sebe. Právě bowling si můžete v Maximus Resortu zarezervovat celý – je tu kapacita až 60 osob.

Zajistí vám tu na akci občerstvení – rautové stoly, nebo si můžete vybrat z bowlingového menu, které si objednáte v restauraci.

Super je to, že si můžete během oslavy, večírku…zahrát bowling, což je přidaná hodnota, která určitě všechny zúčastněné nadchne. :) A věřím, že to ocení třeba i děti – mimochodem, je možnost zde uspořádat i dětskou narozeninovou oslavu. :)

Další možností, kde v Maximus Resortu uspořádat vlastní akci, je tenisová hala – ta je k dispozici celoročně, stejně tak i salonek, který je součástí těchto prostor. Opět vám tu na přání zajistí catering, výzdobu… A vy si můžete na oslavě „střihnout“ třeba vlastní tenisový turnaj. A je zase o zábavu postaráno!

V rámci oslavy samozřejmě můžete využít i přilehlé wellness Infinit Maximus – jen připomínám, že sem nesmí děti do 145cm výšky.

A pozor – vaši oslavu vám tu zajistí opravdu od A do Z, tak, abyste neměli s ničím starosti – připraví vám dort, sladké dezerty, které tu mají fakt luxusní. ;)

Ještě jedna zajímavost – pokud řešíte dopravu, tak Maximus Resort zdarma nabízí pro skupiny zajištění shuttle busu, na vámi určené místo.

Co říkáte, pro oslavu, večírek, dámskou jízdu…ideální místo, že? :)

ODKAZ: MAXIMUS RESORT / web
ODKAZ: MAXIMUS RESORT / facebook