Inspirace na (nejen) sladkého Valentýna!

Mlsáte rádi? Pokud ano, mám pro vás dnes jednu velmi sladkou inspiraci, která může, mimochodem, zaujmout – třeba jako tip na sladký dárek na Valentýna!

Nějakou tu sladkou dobrotu, tu si čas od času neodepřu ani já – když budu upřímná. :) Sladkostem sice obecně příliš neholduji, ale kvalitní čokoládu, nebo bonbony, si sem tam ráda dám. A hlavně – mám dvě malé děti a ty, asi jako všechny děti, sladkosti milují.

Sice jsem jako rodič se sladkostmi opatrná a děti je dostávají jen za odměnu, ale – i pro ně u nás doma „něco sladkého“ nikdy nechybí.

Proto vám chci napsat o jednom obchodě, v Brně, kde si můžete koupit výběrové a kvalitní karemalové, nebo čokoládové pralinky.
Nedávno jsem si udělala cestu do IKEI a stavila se do sousedního Avionu, kde jsem narazila na obchod SIMPLY BETTER. Co přesně tu najdete?

Tento obchod byl v Avion Shopping Parku otevřený teprve nedávno, v loňském prosinci. A na své si tu přijdou hlavně všichni milovníci kvalitních sladkostí – bonbonů.

Právě výběrové čokoládové (z hořké a mléčné čokolády) a karamelové bonbony, arabesky, si tu můžete vybrat – a to na váhu. Což je samo o sobě super, protože i tzv. „bezobalové“ nakupovaní je trendem poslední doby – nezatěžuje tak výrobou životní prostředí.

Na výběr tu máte celou řadu čokoládových a karamelových bonbonů, mnoha chutí – věřím, že každý si „to svoje najde“. :) Karamelky mají s náplní – salko, čokoládovou, nebo ovocnou. Želé „arabesky“ jsou na bázi jablečného pektinu, nebo agaru.
Ceny jsou jednotné, a to pro karamelové, tak i čokoládové bonbony a arabesky – 300Kč,- za kg čokoládových bonbónu a 150Kč,- za kg karomelových, nebo arabesek. Ceny jsou naprosto přijatelné – věřím, že nižší, než kdekoliv jinde v obchodě.

Bonbóny vám tu zabalí do krabiček, kornoutů, nebo sáčků a jsou fakt vynikající – několik druhů jsem ochutnala a za sebe mohu doporučit. :)

Mimo bonbony na váhu tu mají i krásné „bonbonové květiny“ – které mohou být super tipem na dárek. Mimochodem – blíží se Valentýn a právě takováto květina by mohla drahou polovičku potěšit. ;)

Za pozornost stojí třeba i velké srdce z růží – kdy uvnitř každé je ukrytý bonbon.

A pozor – aktuálně tu mají i zamilovanou, valentýnskou fotostěnu! A právě na Valentýna tu bude probíhat také soutěž o nejlepší fotku, právě před fotokoutkem. Soutěž bude probíhat na FB profilu SIMPLY BETTER a vyhrát můžete bonbónovou kytici. ;)

Až budete mít cestu, stavte se a oslaďte si život. ;)

Obchod Simply Better najdete v Avion Shopping Parku.

ODKAZ: SIMPLY BETTER / web
ODKAZ: SIMPLY BETTER / facebook