Představuji: MUSIC CLUB STATION1

Jestlipak víte, že máme v centru Brna, na Masarykově 25, fakt hodně povedený klub MUSIC CLUB STATION1? Právě tento klub totiž prošel v prosinci kompletní rekonstrukcí a řeknu vám, vypadá to tady teď opravdu perfektně – dokonce, troufám si tvrdit, že nic podobného v Brně zatím není. Jaký tedy Music Club Station1 je, jak to zde vypadá a co nabízí?

Co vám budu povídat, kluby, to je něco pro mě. :) Kdo mě zná, ví, že jsem mnoho let hrála coby DJka a kluby byly téměř „mým druhým domovem“. Klubovou atmosféru miluju a ráda se chodím bavit – i dnes, kdy už se hraní tolik nevěnuju. Proto se nechávám inspirovat i v tomto směru, co se týká hudebních a tanečních klubů a zajímají mě všechny novinky!

Nedávno jsem se dozvěděla, že v centru Brna, na Masarykově, je Music Club Station1, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Zcela upřímně a na rovinu, o existenci tohoto klubu jsem nevěděla, respektive, ani jsem tu dřív nebyla. Proto jsem ráda přijala pozvání a šla nový klub, nové prostory omrknout.

Už můj první dojem, po vstupu byl…fantastický! Fakt, nic podobného jsem nečekala, klub, jeho interiér, design, je vyladěný do posledního detailu.

Prostory klubu jsou opravdu hodně velké – kapacita je až 250 lidí. Prostory jsou členité, najdete zde nejrůznější „boxy“ na sezení, místnosti, 2 bary, zákoutí a také, soukromý salonek.

Co se designu týká, tím je klub naprosto jedinečný a charakteristický. Design byl vytvořen v industriálním stylu, s mnoha právě industriálními doplňky – určitě si všimnete třeba staré tovární vrtačky, lodního šroubu… Zkrátka, ti, kdo klub navrhovali, si s interiérem fakt vyhráli. ;)

Přesně tento industriální styl se líbí i mně – perfektně ladí ke klubové atmosféře.

Music Club Station1 má otevřeno od středy do soboty (včetně), vždy od 22:00. Dáte si tady pestrou škálu drinků, míchané nápoje – oceňuji i super nápad servírovaní drinků do zavařovacích skleniček. :) To se taky jinde nevidí! Nebo – „Jägera“ dostanete stylově, v „lebce“, láhev dle výběru a k tomu 4x nealko zase v kanystru. :)

Stylově se tu hraje taneční hudba od 80. let po současnost, ale samozřejmě, DJ je tu ochotný hrát i podle vašeho přání. :)

Konají se tu i nejrůznější tématické akce a eventy, přesný seznam najdete na webu.

Tak co, ještě váháte, kam vyrazit v pátek a sobotu za zábavou? Běžte tento klub omrknout, věřím, že budete nadšení!  :)

Na spoustu fotek se podívejte také do fotogalerie! :)

Music Club Station1 najdete na Masarykově 25.

ODKAZ: STATION1 / web
ODKAZ: STATION1 / facebook