Kolekce Jeton od Dyrberg/Kern

Jako správná ženská, milovnice všeho lesklého, třpytivého a krásného, bedlivě sleduju všechny novinky u těch značek šperků, které mám ráda. A při svém nedávném „shoppingu“ v Olympii jsem si všimla nádherné kolekce u mého oblíbeného obchůdku Dyrberg/Kern! O tom Vám prostě musím napsat:)

Kultovní dánský brand Dyrberg/Kern u nás patří už poměrně dlouho k oblíbeným značkám v oblasti krásných šperků. Vznikl spojením dvou dánských designérů Gitte Dyrberg a Henninga Kerna, kteří se potkali v roce 1985. Dnes je značka DYRBERG/KERN rozšířena ve více jak 40 zemích světa. Mimochodem, přečtěte si víc o D/K u nás na blogu – ZDE.

Zpátky ale k oněm úžasným, blyštivým kouskům, které jsem u D/K objevila. Miluji výrazné, nápadité a originální šperky – a právě taková je i nová, limitovaná kolekce JETON, kterou D/K představil pro období jara a léta.

Photo 25.04.15 14 44 34

Kolekce je inspirovaná prostředím luxusních kasin, v tvarech a designu šperků se promítají výrazné barvy žetonů a odznaků. Právě velké, kulaté tvary šperků mě v této řadě zaujaly na první pohled. Úžasné jsou řetízky s přívesky a nášnice – kulaté, poseté drobnými křišťály SWAROVSKI.

Photo 25.04.15 14 44 21

V kolekci JETON hrají hlavní roli barvy korálově červená, tyrkysová, černá, růžová, bílá, písková a modrá. S barenými prvky se setkáte nejčastěji na hodinkách (které jsou, milé dámy, taky opravdu skvostné:), stejně tak najdete i zmíněné barvy třeba na náramcích.

Photo 25.04.15 14 45 16

Photo 25.04.15 14 45 22

Já – co se šperků týká, jsem ohledně barev lehce konzervativní – postačí mi krásné, blyštivé kovy a kamínky:) V případě šperků D/K a kolekce JETON, jsou jednotlivé kousky zpracované ze třech základních odstínů kovů – stříbra, zlata a růžového zlata.

Photo 25.04.15 14 44 45

Luxusní a zároveň hravá kolekce JETON je jako stvořená pro uvolněnou atmosféru léta. Šperky JETON jsou vyráběny převážně z chirurgické oceli a ozdobené jsou drobnými křišťály SWAROVSKI.

Co na takovou krásu říkáte? Vybraly byste si? Já věřím, že rozhodně ano:) Prohlédněte si krásné šperky JETON detailně v naší fotogalerii, nebo ještě lépe, stavte se přímo do obchodu D/K osobně mrknout. Stojí to za to!

Obchod Dyrberg/Kern najdete v Brně v nákupním cetnru Olympia.

ODKAZ: DYRBERG/KERN CZ/facebook