Kde uspořádat oslavy (nejen) pro děti? Zkuste Omni café & fit studio!

Poslední dobou mi od vás přišlo několik dotazů na téma, kde uspořádat oslavy narozenin – a to hlavně pro děti. Proto pro vás mám dnes jeden super tip! Znáte Omni café & fit studio v Medlánkách? Kavárnička a bistro Omni je na poklidném místě, mají krásné prostory, novou zahrádku, dětské hřiště ve dvoře a hlavně, připravují tu úžasné dobroty! Já sama to zde mám moc ráda a věřím, že si to zde musí zamilovat snad úplně každý. ;) Víc inspirace v následujícím článku…

Musím uznat, že když jsem poprvé do Omni café & fit studia zajela, tenkrát na výbornou snídani, hned si mě to zde získalo. Omni je na poklidném místě, mimo ruch města, dá se tu pohodlně zaparkovat, mají krásné, designové prostory a hlavně, dáte si tu tolik dobrot! Ať už zmiňované snídaně, sladké dezerty, nebo další speciality během dne.

Panuje tu přátelská, rodinná a pohodová atmosféra, paní majitelka je moc milá a je vidět, že tu vše vzniká s láskou, což je taky důležité. ;)

Navíc, v Omni si můžete také zacvičit. Je tu prostorný sál, kde se koná během týdne celá řada cvičení, nechybí oblíbená jóga, power jóga, lekce tance na podpatcích Body Vibe…

…nebo i cvičení pro děti, což je v takových prostorách rozhodně super, protože zatímco děti cvičí, maminky můžou v kavárně posedět u kávičky. ;) My, maminky, rozhodně něco takového oceníme. ;)

Já jsem tu byla na lekci jógy a bylo to super! Víc v mé reportáži ZDE.

Zpátky ale k oslavám – ty je zde totiž možné uspořádat, hlavně ty dětské! Velké prostory, zahrádka, ale i dětské hřiště na dvorečku, jsou právě pro dětské oslavy přímo jako dělané. ;)

Prostory si zde buď můžete pronajmout, nebo vám zde pomohou i s celou organizací oslavy. Připraví výzdobu dle vašeho zadání a samozřejmě také celý catering, což je v podání Omni záruka úspěchu. ;)

Umí vynikající slané občerstvení a pak i to sladké, jejich sladké dezerty jsem několikrát ochutnala a vždy to bylo naprosto super!

Mimochodem, připraví vám zde i sladkosti s nižším obsahem cukru, bezlepkové, nebo v duchu low carb (také jsem vyzkoušela a výborné).

Zajistí vám zde také dort, stačí si jen vybrat. ;)

Oslavy tu nedělají samozřejmě jen pro děti, je to ideální místo i pro rodinné oslavy, sešlosti, oslavy výročí, promocí, nebo jakoukoliv jinou akci, kterou si přejete uspořádat v hezkém, stylovém a poklidném prostředí.

Navíc, mají tu krásnou novou zahrádku, kterou při hezkém počasí rozhodně využijete. A děti si rády pohrajou na dětském hřišti na dvorečku.

Není problém se zde také domluvit na termínu oslavy – i když je Omni café & fit studio přes víkend zavřené, moc rádi vám na požádání otevřou.

Mrkněte na fotky – já myslím, že právě Omni café & fit studio je pro oslavy – a nejen ty dětské – přímo jako dělané!

Omni café & fit studio najdete v Brně – Medlánkách, na ulici Třešňová 2.

ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / web
ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / facebook
ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / instagram