Kamenný autobazar? Už nikdy více!

Nákup ojetých vozů byl pro mnohé z nás v minulosti noční můrou. Skryté poruchy vozidel, stočené tachometry, nesmyslné poplatky za služby nebo právní kličky v kupních smlouvách jsou při nákupu automobilů z druhé ruky bohužel často pouze začátkem problémů. I když zákazník dodržuje všechny zásady toho, jak nenaletět nabídce klasických autobazarů a opravdu pečlivě si před koupí prostuduje všechny dostupné informace a tipy, jak se vyhnout problémům je vystaven dalším obtížím.

Procházet kamenné autobazary může být velmi zdlouhavé. Zákazníka stojí mnoho úsilí a času, aby si vybral vůz, který mu bude skutečně vyhovovat a bude splňovat jeho požadavky.

Naštěstí se na trhu s ojetými automobily objevila revoluční alternativa, online prodejní platforma s českými kořeny Carvago.com. Ta nabízí svým zákazníkům výběr z více než 750. 000 prověřených vozů té nejvyšší kvality pocházejících z celé Evropy! Zákazník si svůj vysněný vůz může vybrat z pohodlí svého domova, bez stresu a nátlaku. Stále pochybujete, že je to možné? Pak neváhejte a projděte si recenze více než 500 spokojených klientů a uvěříte!

V čem je Carvago.com tak unikátní? Prodej ojetých vozů online krok za krokem

                Carvago.com poskytuje svým zákazníkům komplexní servis ve všech krocích, tak aby pro ně byl nákup ojetého vozu co nejpohodlnější, bezpečný a finančně výhodný. Zároveň je vše velmi jednoduché a zvládne to opravdu každý.

  1. Prvním krokem je výběr automobilu podle zadaných filtrů, jako je rok výroby, značka a model vozidla, to vše online, odkudkoli z Evropy.
  2. Vyškolení a profesionální technici následně provedou kompletní revizi automobilu, přičemž zákazník obdrží detailní zprávu o technickém stavu vozidla, fotodokumentaci a zprávu, zda daný automobil splňuje všechny uvedené parametry. Platforma Carvago nabízí pouze důsledně prověřená auta online, která nevlastní, a proto není nucena k jejich prodeji z důvodu vyprázdnění skladových zásob.
  3. com nabízí rovněž financování vozů, a to dokonce u automobilů ze zahraničí, a to jednoduše online, během 15 minut.
  4. Vyřídí zároveň všechno papírování, registraci i doručení, takže zákazníkovi už zbývá jen nasednout do nového vozu a užít si nezapomenutelný zážitek z jízdy.
  5. ….ale pozor, to pořád není všechno! Zákazníci mají rovněž možnost vůz do 14 dnů vrátit, pokud s ním nebudou spokojeni, nebo se jim jednoduše nebude zamlouvat!

Od teď už jedině nákup prověřených vozů přes Carvago.com!

                Když si člověk kupuje automobil, počítá, že to bude investice na několik let. Chce mít ze svého nákupu radost, svého nového mazlíčka si užít naplno a nemuset řešit zbytečné problémy. Právě k tomuto účelu byla založena online prodejní platforma s prověřenými automobily Carvago, která si velmi rychle a oprávněně získala první místo na trhu s ojetými vozy!