Kam v centru Brna na pivo? Zkuste Pivní bar Elpíčko na Údolní!

Kam v centru Brna na dobré pivo? Myslím, že právě na toto téma tu dlouho nebyl žádný článek, co říkáte…? Proto – chci vám dnes dát jeden fajn tip, a to na Pivní bar Elpíčko! Najdete ho na Údolní v centru Brna, čepují zde piva z plného sortimentu Líšeňského pivovaru. K tomu si tu můžete dát něco dobrého k jídlu a celkově, vládne zde pohodová atmosféra, kterou znáte z klasických pivnic a hospod. Inspirujte se – čtěte dál!

Pohodová, příjemná hospůdka, kam můžete zajít s přáteli na pivo – přesně tak na mě působil Pivní bar Elpíčko, který najdete v centru Brna na Údolní 223/7.
Toto místo možná bude celá řada z vás znát i z dřívější doby, kdy zde byla ještě restaurace U Richarda. ;) A právě v těchto prostorách je od loňského prosince otevřená příjemná hospůdka – Pivní bar Elpíčko. 

Pokud máte rádi klasické české pivnice, hospůdky, které si zbytečně „nehrají“ na něco víc, než jsou, tady se vám určitě bude líbit. Pivní bar Elpíčko je stylovou hospodou, v čistém, jednoduchém designu a to hlavní, kde čepují výborné pivo – z Líšeňského pivovaru.

Právě na pestrý sortiment piv z Líšeňského pivovaru se tato hospoda zaměřuje a opravdu, tak širokou škálu piv z tohoto pivovaru jinde v Brně nenajdete.

Na čepu je zde vždy 6 druhů piva, piva tu mají samozřejmě čepovaná a v případě zájmu si je můžete odnést i s sebou v PET, která je naplněna ochrannou atmosférou CO2. Pivo v PET vydrží čerstvé až měsíc.

Nárazově zde ovšem nabízí i piva jiných minipivovarů, nabídka se vždy mění a upravuje i v návaznosti na aktuální sortiment Líšeňského pivovaru.

K pivu si tu můžete dát celou řadu pochutin i větších jídel! Nechybí zde oblíbené „hospodské klasiky“, jak jsou utopenec, nebo nakládaný hermelín…

A pokud máte hlad, nebo chuť na něco většího, můžete si objednat třeba pečená žebra, křídla, kuřecí stripsy, club sandwich, nebo burger.

Mimochodem, mají zde i moc dobrou kávu! Tu berou z pražírny Pavan v Kuřimi. Takže i příznivci dobré kávy si tu přijdou na své.

Pivní bar Elpíčko má i moc příjemnou, prostornou zahrádku ve vnitrobloku domu, kde vám nebude chybět klid a soukromí.

Otevírací doba Pivního baru Elpíčko je pak pondělí až sobota, od 16:00 do 23:30.

Mimochodem, přímo zde je možné zorganizovat i jakoukoliv soukromou a uzavřenou akci – například oslavy narozenin, výročí…mají zde k dispozici i privátní salonek až pro 45 osob!

Kde si dát výborné Líšeňské pivo v centru města? Rozhodně právě zde – v Pivním baru Elpíčko! ;)

Pivní bar Elpíčko najdete na Údolní 223/7.

ODKAZ: PIVNÍ BAR ELPÍČKO / web
ODKAZ: PIVNÍ BAR ELPÍČKO / facebook
ODKAZ: PIVNÍ BAR ELPÍČKO / instagram