Kam pro to nejlepší ovoce v Brně? Zkuste stánek Yelak v OC Královo Pole!

Víte, kam v Brně pro to nejlepší ovoce – ze široké nabídky a v perfektní kvalitě? Ráda vám předám svůj tip a doporučení – znáte stánek Yelak v OC Královo Pole? Právě tady je opravdu úžasný výběr ovoce, zeleniny, ale i sušených plodů, nebo ořechů. A všechno zde je vynikající, co jsem zatím měla možnost ochutnat, tak kvalita přímo skvělá! Nyní tu koupíte i ořechy na vánoční cukroví, sušené ovoce, ale i oblíbené borůvky, jahody, maliny… Ovoce je tu každý den čerstvé a fajn je, že mají otevřeno i o víkendech a ve svátky! Mrkněte na můj článek i s fotkami…

Jak nejlépe podpořit imunitu v aktuální sezóně, kdy je zvýšený výskyt nemocí? Přece pravidelným přísunem vitamínů – a nejlépe v čisté formě, přímo z ovoce a zeleniny.
V mém článku vám chci předat tip, kam v Brně právě pro to nejlepší ovoce a zeleninu, ve špičkové kvalitě!

Znáte stánek s ovocem a zeleninou Yelak v OC Královo Pole? Právě zde je tak pestrý výběr ovoce, zeleniny, ale nyní i sušených plodů, nebo ořechů! Vše je zde v té nejlepší možné kvalitě a věřte, na chuti je to skutečně velmi znát.

Paní majitelka stánku Yelak opravdu dbá na to, aby ovoce i vše, co zde nabízí, bylo zkrátka nejlepší. I já můžu potvrdit, že vše, co jsem z toho stánku ochutnala, bylo přímo dokonalé. Třeba rajčata – tak skvělá chuť! Ale i borůvky, jahody…opravdu poznáte ten rozdíl, proti „obyčejnému“ ovoci ze supermarketu…

Nabídka na stánku Yelak se během roku obměňuje v ohledu na sezónnost ovoce i zeleniny. Některé druhy jsou zde dostupné stále, ovšem v daném období tu pak koupíte i typické ovoce a zeleninu – v létě tu nechybí melouny, meruňky, švestky, v zimě se pak sortiment rozšiřuje o sušené ovoce, ořechy, datle, fíky…

Nyní tu právě sušené ovoce můžete vybírat z mnoha druhů a nechybí samozřejmě i ořechy, ty se vám určitě budou hodit i na pečení vánočního cukroví.

Ke stálé nabídce stánku Yelak – v ohledu ovoce – pak patří rozhodně borůvky, maliny, jahody. Hodí se i na zdobení dortů, koláčů a hlavně, chutnají tak skvěle!

Ovoce je na stánku každý den čerstvé, takže tu vždy najdete jen to nejlepší.
Jak jsem už zmínila, fajn je i otevírací doba – otevřeno má stánek Yelak každý den do 21. hodiny, a to i o víkendech a o svátcích!

Mimo to, nakoupit ovoce ze sortimentu stánku Yelak můžete i přes portál Dáme jídlo.

Stavte se, vyzkoušejte, ochutnejte…jsem si jistá, že se sem budete rozhodně rádi vracet, ta chuť ovoce i zeleniny je opravdu jiná, skvělá!

Stánek Yelak najdete v OC Královo Pole v přízemí, přímo u vstupu z parkoviště.

ODKAZ: YELAK / facebook
ODKAZ: YELAK / instagram