Jsme FITNESS FOOD MENU – krabičkové stravování v nové podobě

O systému krabičkového stravování od Fitness Food Menu jsem vám zde už několikrát psala – pokud můj blog sledujete pravidelně, jistě jste v obraze. :) Krabičkové stravování využívám právě od Fitness Food Menu s přestávkami už několik let. Vyzkoušela jsem víc podobných firem v minulosti a právě tato mi naprosto vyhovuje. Krabičkové stravování je super v mnoha ohledech – pokud chcete zhubnout, udržet se v kondici a hlavně, zdraví. Navíc, právě Fitness Food Menu přišlo od 1. 12. s celou řadou velkých změn, které jsou obecně naprosto super! Hlavně – mají zbrusu nové recepty a jídla, které jim připravuje finalista soutěže Master Chef, Oliver Pape. A je to fakt pecka! Tak pokud nad krabičkovým stravováním taky přemýšlíte, inspirujte se v mém článku – naladí vás rozhodně i fotky jídel. ;)

Kdo mě zná osobně, jistě ví, že krabičkové stravování doporučuji všem – kdo chtějí zhubnout, zformovat postavu, ale i těm, komu chybí pravidelné a pestré jídlo, čertvě připravené na každý den.

Sama mám s krabičkovým stravováním už poměrně bohaté zkušenosti, vyzkoušela jsem víc firem a 100% spokojenost jsem našla až u Fitness Food Menu – nyní má tato firma i malou změnu v označení a názvu – „Jsme Fitness Food Menu“.

Všechna jídla Fitness Food Menu připravuje přímo v zázemí své firmy, kde je prostorná, čistá kuchyně. Kuchařky zde vaří jídla pro všechny odběratele krabiček, a to vždy pro nadcházející den. Mimochodem, používají 80% surovin vlastní produkce (produkty suchého skladu) – jde hlavně o těstoviny, koření, mouky, luštěniny…

Jak jsem už zmínila, Fitness Food Menu přišlo od 1. 12. s mnoha změnami – a pozitivními!
Jedním ze zásadních změn je nový web www.jsmeffmenu.cz, kde se o tomto systému stravování dozvíte víc informací a také, můžete si zde krabičky rovnou objednat.

Změnou jsou i nové papírové tašky, ve kterých vám kurýr jídla doveze – dříve byly tašky plastové.

Mě moc potěšil i nový design přebalů na krabičkách – na každé krabičce je vždy napsané, o jaké jídlo se jedná, zda je to snídaně, svačina dopo, oběd, svačina odpo, či večeře. Vidíte také složení jídel z hlediska obsahu sacharidů, tuků a bílkovin a také celkovou energetickou hodnotu jídel.

Je to mnohem přehlednější, jasnější a přesně i víte, co jíte. :)

Velkou změnu čekejte také v receptech a kvalitě jídel! Já jsem přímo nadšená. :) Recepty jídel připravuje totiž skvělý kuchař, finalista soutěže Master Chef, Oliver Pape.
Nebojí se nezvyklých, občas i exotických receptů a jídel – a za mě zatím vše, co jsem od této změny ochutnala, bylo naprosto skvělé – přesvědčíte se o tom jistě i z mých fotek jídel. ;)

A skvělou zprávou na závěr – ceny rozhodně nejdou nahoru, naopak – Fitness Food Menu svůj ceník zlevnili,  a to o 200,- / 20 dnů.
Co se týká rozvozu – tak stále platí, že kurýr vozí jídla vždy čerstvá, na každý den předem.

Určitě doporučuju vyzkoušet, budete nadšení! :) Navíc, výsledky na vaší postavě i zdraví uvidíte fakt brzy. :)

ODKAZ: JSME FITNESS FOOD MENU / web, objednání krabiček
ODKAZ: JSME FITNESS FOOD MENU / facebook
ODKAZ: JSME FITNESS FOOD MENU / instagram