Jedinečná akce „Kráska“ v BB Health Clinic – stojí za to využít!

Nedávno jsem vám zde psala o brněnské „klinice krásy a zdraví“ – o BB Health Clinic. Tato klinika poskytuje opravdu pestrou škálu služeb v ohledu péče o náš krásný, štíhlý, ale i zdravý vzhled. Můžete tu využít některé z exkluzivních přístrojových ošetření, manikúru, pedikúru, kosmetiku, masáže… A právě na masáž jsem si sem nedávno zašla a při té příležitosti jsem se dozvěděla, že tu mají od 1. do 31. října super akci! Za cenu 1990,- si užijete masáž dle výběru, kosmetické ošetření, manikúru i pedikúru! Což je, myslím, hodně výhodné! Víc v následujícím článku…

Myslím, že portfolio nabízených služeb v brněnské BB Health Clinic je skutečně výjimečné. Navíc, co se týká právě přístrojových ošetření, tak ta mají opravdu exkluzivní, stejné přístoje – zejména ty pro formování postavy – v Brně rozhodně nenajdete, jsou jedinečné i v rámci celé ČR.

O přístrojových ošetřeních v BB Health Clinic vám ještě napíšu, protože se chystám právě tato ošetření vyzkoušet, sama jsem moc zvědavá na efekt a výsledek (prý je to opravdu něco! :).

BB Health Clinic prošla poměrně rozsáhlou rekonstrukcí, prostory jsou nyní opravdu velké, luxusní – adekvátní k výjimečné nabídce služeb. Proti předchozímu Beauty Baru se změnil i celkový koncept, nyní zde poskytují exkluzivní služby v rámci péče o tělo a naše zdraví.

Já jsem si sem nedávno zašla na masáž – a řeknu vám, tak příjemnou masáž jsem už dlouho nezažila. Musím říct, že paní masérku tady mají neuvěřitelně šikovnou, ale i moc milou. :)

V nabídce masáží mají jak oblíbenou klasiku – tedy klasickou, sportovní masáž, dále pak masáž lávovými kameny, medovou masáž, indickou masáž hlavy a ramen, reflexní masáž chodidel…

Každou masáž si tu navíc můžete zvolit buď na půl hodiny, nebo na hodinu.

Já vzhledem ke svým bolavým zádům vybrala klasickou sportovní masáž, která je úžasná právě na zatuhlé svaly, šíji…

Masaž byla opravdu moc příjemná, voňavá, uklidňující, ovšem, zároveň mi paní masérka dobře promasírovala zatuhlé svaly.

Co jsem ale už nastínila v úvodu – v průběhu celého října zde můžete využít skvělou akci „KRÁSKA“! O co se jedná?

Od 1. do 31. října tu za jedinečnou cenu 1990,- dostanete balíček celkem 4 služeb!
Vyberete si jakoukoliv hodinovou masáž, dále kosmetické ošetření, udělají vám manikúru a dokonce i pedikúru!

No uznejte sami, není to skvělá nabídka? Za takovou cenu vám 4 služby – navíc opravdu kvalitní, v krásném prostředí, jinde neposkytnou.

Rozhodně se vyplatí takovou nabídku využít! Zarezervujte se včas! Objednat se můžete na tel. čísle 731 077 486. ;)

BB Health Clinic najdete v nově zrekonstruovaných prostorách na Údolní 18.

ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / web
ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / facebook
ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / instagram