Podzimní inspirace z Freeportu

Opět mám pro vás inspiraci z několika obchodů v outletovém centru Freeport! Tentokrát to budou módní tipy z obchodů GEOX, GANT a multibrandového butiku VERMONT. Mají tu krásné věci, navíc za opravdu zajímavé ceny! Mrkněte na článek – pokud sem pojedete v blízké době na nákupy, třeba už nyní najdete ve výše zmíněných obchodech to, co vás osloví… :)

Na cestu spojenou s nákupy ve Freeportu se pokaždé těším! Vím, že si vždycky dovezu něco, co mi udělá radost –  a to i skvělou cenou, za kterou jsem danou věc pořídila. Nakupuji zde ovšem i pro své děti – i pro ty tady mají opravdu super výběr oblečení, bot a doplňků.

Freeport jistě všichni dobře znáte, z Brna je to sem kousek a jak ze svého okolí vím, mnoho lidí sem na nákupy pravidelně jezdí. Tak třeba i vás osloví můj dnešní článek s několika tipy, tentokrát z obchodů GEOX, GANT a VERMONT!

Začnu v obchodě GEOX – věřím, že tento brand budete jistě všichni dobře znát. GEOX nabízí opravdu kvalitní boty a co víc, boty nesmírně pohodlné. I z tohoto důvodu se tato značka těší mimořádné oblibě mezi svými zákazníky.

V obchodě GEOX ve Freeportu mají opravdu pestrý výběr, seženete zde i krásné botky na aktuální podzimní období.

A super výběr tu je i pro děti a muže!

Druhým obchodem, kde jsem vám tentokrát pořídila fotky – GANT. Také brand zvučného jména, nabízející stylovou dámskou a pánskou módu, pro každodenní nošení.

V obchodě GANT ve Freeportu mají opravdu široký sortiment a výběr, mě nadchly hlavně stylová podzimní saka, svetry, ale i kabáty!

Určitě to zde stojí za návštěvu, já byla z těch kousků opravdu nadšená! A ceny jsou až o 50% levnější, než v běžných obchodech GANT.

A posledním obchodem, ze kterého vám v rámci této reportáže přinesu inspiraci – multibrandový butik VERMONT. 

Zde je zastoupeno několik značek, mezi ty nejznámější rozhodně patří argentinský label La Martina – mimochodem, mimo outlet je oblečení této značky opravdu drahé. Ve Freeportu pořídit opravdu za zlomek běžných cen.

Mimo La Martinu tu pořídíte oblečení i od dalších značek – například od Peak Performance, nebo od Odd Molly.

Myslím, že nabídka ve Freeportu stále stojí za to! A co víc, nákupy zde se opravdu vyplatí.

Na víc fotek z mé návštěvy mrkněte také do fotogalerie. ;)

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram