Je tu BLACK FRIDAY! Slevy & akce, které stojí za to využít!

Určitě mnozí dobře víte, že listopad se v mnoha obchodech, ale také na eshopech, nese ve znamení velkých slev! Obvykle to bývá k akci v rámci jednoho dne, k tzv. BLACK FRIDAY. Ceny jdou během tohoto dne opravdu výrazně dolů a tak se dá pořídit fakt hodně věcí doslova „za pusu“. Ovšem, mnohé obchody i eshopy mají slevové akce v rámci Black Friday i několik dnů! Stejně, jako je tomu v případě eshopu Notino.cz. Tady nakoupíte celou řadu produktů až o 25% levněji a navíc můžete získat super dárky. Víc v následujícím článku… :)

Co si budeme povídat, pokud nakoupíme levněji, výhodněji, a to opravdu výrazně, je to pokaždé velký důvod k radosti, že? :) Proto je rozhodně fajn vědět o tom, kdy a kde se různé slevové akce konají.

Jak jsem se zmínila už v úvodu, různé slevy a výprodeje se v mnoha obchodech i na eshopech konají v rámci snad největší slevové akce, které probíhá po celém světě, tou akcí je tzv. BLACK FRIDAY. Během jednoho pátečního dne jsou snad všude ceny opravdu o mnoho nižší.

Ovšem, někteří si tyto slevy udrží i po více dnů – a přesně tak je tomu i na eshopu Notino.cz. Zde teď pořídíte spoustu věcí výhodněji, a to až o 25%! Navíc, dostanete k nákupům dárečky. :)

Nákupy během akcí Black Friday se na Notinu fakt vyplatí! Uděláte tu radost sobě, ovšem – super je při této příležitosti zde nakoupit třeba i vánoční dárky! Jak jistě víte, letošní Vánoce budou hlavně o nákupech na eshopech a na Notinu sežete klidně téměř celého Ježíška. :)

Já na Notinu teď pořídila hlavně nutné věci pro péči o pokožku – sebe i dětí a i produkty zubní hygieny. Možná vás i můj výběr inspiruje a nasměruje, rozhodně bych vám některé z níže uvedených produktů moc doporučila!

Super je sprchový gel ABCDerm Ultra jemný sprchový gel určený pro novorozence a děti. Mám jej vyzkoušený už z doby, kdy byli mí synové ještě malí – oba trpěli různými projevy atopického ekzému a tento gel jim pokožku vždy zklidnil. Navíc opravdu nádherně voní.

Pro zubní hygienu je perfektní bělicí zubní pasta Swissdent Extreme – dokonce si troufám tvrdit, že v ohledu bělicích zubních past je absolutně NEJ.

Věřím, že už jste o této značce slyšeli – bělení zaručuje opravdu efektivní, s brzy viditelným výsledkem. Já mám pocit bělejších zubů už cca po týdenním používaní. Bělení je navíc šetrné, pasta i revitalizuje dásně, odstraňuje pigmentové skvrny. Má silně mentolovou příchuť.

Na bělení zubů je pak velice účinná také zubní pasta značky MARVIS.

Zároveň vám chci doporučit úžasný krém pro ekzematickou pokožku i pro citlivou pleť – CutisHelp Health – Ekzém. Projevy ekzému mě během zimního období trápí celkem dost, a to i v obličeji. Pokožka je velmi citlivá, svědí, trápí mě i šupinky, začervenání.

Vyzkoušela jsem tento krém od značky CutisHelp – jejich kosmetika obsahuje konopí, které je známé svými zklidňujícími a léčivými účinky. Krém je určený pro péči o tělo i obličej, pokožku zklidňuje a hlavně zamezuje svědění. Pro nás, alergiky, super volba, za sebe můžu doporučit.

Mrkněte na Notino.cz, nákupy v rámci Black Friday se tu teď fakt vyplatí!