Jarní novinky ve studiu Elisha!

Jarní kolekce jsou téměř všude – stihli jste je už omrknout? Pokud ne, určitě sledujte můj blog, protože právě spoustu jarních, módních novinek najdete také zde:)

Dnes Vám chci představit pár kousků z nové kolekce mé oblíbené návrhářky Elišky Tomkové. Její modely jsou velmi ženské, ušité z příjemných materiálů, nechybí zajímavé detaily a motivy.
Ve studiu Elisha si můžete vybírat krásné věci z již hotové kolekce, ovšem, není problém si nechat cokoliv ušít na přání. Navíc, myslím, že není nic lepšího, než nechat si zrealizovat svůj vysnění model, který Vám dokonale sedne.
Pro mě jsou to třeba kabáty, které mi v běžných obchodech většinou nejsou. Mám hodně dlouhé ruce a nesedí mi délka rukávů, tudíž je pro mě kabát na míru opravdu jedinou volbou:)

V nové jarní kolekci Elišky Tomkové najdte povedené vestičky, které se těší velké oblibě. Nyní k dostání v nových barvách!

10

Moc hezké jsou také různé halenky, romantické a něžné, ideální pro každodenní nošení i pro okázalejší příležitosti.

 

03

04

Dokonale jarní je i tato sukně…

05

…nebo šaty, nemyslíte?:)

07

Zaujaly mě i tyto šedé kalhoty s vázáním v pase:

06

Ke kalhotům a nejen k nim se budou dobře hodit tyto kabátky:

01

02

Všechny modely si můžete detailně prohlédnout ve fotogalerii.

Důležitá informace závěrem – v showroomu v Brně na Minské je nutné si předem domluvit schůzku, Eliška zde bývá pouze po předchozí domluvě.

STUDIA ELISHA najdete: Showroom je v Brně na Minské ulici 85. Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB
ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK