Jarní „must haves“ by Promod!

Moje oblíbená značka PROMOD nedávno představila novou jarní kolekci a také trendy nezbytnosti, které by Vám tuto sezónu rozhodně neměly v šatníku chybět.

Na příchod jara se každý rok opravdu velmi těším! Konečně můžu nechat ve skříni teplé kabáty, svetry, opouštím i tmavé outfity a naopak si užívám světlé a barevné odstíny. Baví mě také různé vzory, kombinace materiálů a v neposlední řadě, zajímavé střihy, které dokážou povznést celkový model.

Francouzská značka PROMOD uvedla svoji novou, jarní kolekci a také v ní představila „must haves“ – tedy takové kousky, které rozhodně stojí za pozornost – jsou totiž horkými trendy nadcházející sezóny. Zkrátka, pokud chcete být „IN“, měly byste o nich vědet:) Pojďme si tyto „módní nezbytnosti“ představit!

 

Džínové šaty

pr9

Džínové šaty jsou naprosto nadčasovým kouskem, který by Vám v šatníku neměl chybět – nepodléhá totiž módním trendům a nosí se v podstatě pořád.
Velkou výhodou tohoto kousku oblečení je to, že se dá kombinovat s čímkoliv. K džínovým šatům můžete nosit tenisky, nebo boty podpatku… Navíc, jsou nesmírně pohodlné a stylové!

pr10

Košile z lehkého materiálu

pr5

V košili z lehkého materiálu se budete cítit příjemně a žensky. Zamilujete si, jak Vám ležérně sklouzne na ramena a zvýrazní Váš dekolt. Ideální pro každou postavu. Hodí se jak k džínům, tak k více společenským kalhotům, nebo k sukni. Košile je ten kousek oblečení, který sedne jakékoliv ženě, v jakémkoliv věku. Stačí vhodně vybrat doplňky a zbývající kousky outfitu!

pr6

Kalhoty se sníženým sedem

pr11

Myslíte si, že kalhoty se sníženým sedem jsou výsadou jen „mladších generací“? Tak to rozhodně ne… Symbolizují ležérní a uvolněný styl, jsou nesmírně pohodlné a budete se v nich cítit skvěle. Neváhejte a zkombinujte je s páskovými sandály, s jednoduchou bílou košilí nebo s naší krásnou džínovou košilí. Uvidíte, že ve správné kombinaci se tyto kalhoty budou hodit na pracovní schůzku i na romantickou večeři ve dvou.

pr12

Pletený svetr

pr21

V případě dlouhého svetru – kardiganu – se rozhodně nebojte vsadit na jasné barvy a zajímavé vzory – třeba tak, jak je tomu u tohoto svetru z Promodu. Dodá Vašemu outfitu „šmrc“:) Tato barva se navíc výborně kombinuje – s khaki, béžovou, modrou, bílou… Naprosto univerzální! Ideální na letní večery přes lehké šaty i na doma na zahřátí v zimním čase. Vytvořte si s pleteným svetrem něžný outfit – stačí si k němu obléknout romantickou halenku a džínové kraťasy. Nebo chcete být svůdná a půvabná? Vezměte si svetr na pláž na zahřátí přes plavky.

pr22

Kalhoty s potiskem

pr15

Kalhoty s potiskem? Jasně, proč ne! Dodají Vašemu outfitu hravý a uvolněný look. Ovšem – v případě topů si už na další vzory dejte pozor:) Model, který Promod vytvořil, krásně zeštíhlí každou postavu. Sama Audrey Hepburn by takovým kalhotám jistě neodolala. Kalhoty s potiskem se ideálně hodí k balerínkám, barevným derby botám, teniskám nebo sandálům. Botám na podpatku se v tomto případě spíše vyhněte.

pr16

Džínová košile

pr1

Ještě doma žádnou nemáte? Tak to je velká chyba:) Právě džínová košile opět patří k těm nadčasovým záležitostem, které by Vám neměly chybět. Já sama džínovou košili miluju – hodí se totiž opravdu ke všemu a užijete ji jak v létě, tak v zimě.Nebojte se doplnit džínovou košili originálními šperky, které vytvoří něžný ženský look. Pohrajte si s materiály jako je denim/satén, denim/hedvábí, denim/tvíd… Zapomeňte na všední kombinace džínové a bílé nebo džínové a béžové a troufněte si na květinové potisky, barvu kaki a pastelové tóny…

pr2

Tričko s potiskem

pr17

Tričko s potiskem má, myslím, úplně každá z nás, souhlasíte?
Tričko s potiskem je tu proto, aby oživilo Váš look. Lemované rukávy připomínají „teenage“ styl, který osvěží každý outfit. Jistě se Vám bude líbit i elegantnější večerní kombinace s černými kalhotami nebo s lesklou balónovou sukní, s podpatky, náramky a krásným pozlaceným psaníčkem. Jednoduchým sportovním kombinacím jako jsou džíny a tenisky se spíše vyhněte a zvolte elegantnější varianty.

pr18

Overal

pr7

Přiznám se, já sama ještě žádný overal nemám – ale hodlám to už brzy napravit! A opravdu se mi líbí tento khaki, který nabízí značka Promod ve své nové kolekci, k dostání je ovšem i ve dvou verzích: v této krásné khaki barvě a v nadčasovém denim odstínu. Overal bude určitě slušet každé ženě! Noste ho s vysokými podpatky, šperky, šátky nebo ho zkrášlete výrazným náhrdelníkem. Pokud si k overalu obujete derby boty, vezměte si jako doplněk barevnou tašku nebo psaníčko.

pr8

Sako

pr19

Sportovní, tvídové nebo kostýmové, sako se stalo nezbytným kouskem v dámském šatníku a nosíme ho, ať už je léto nebo zima. Není pochyb o tom, že bude krásně ladit k průsvitné romantické halence. Jistě si zamilujete i styl „preppy“, kdy sáčko můžete doplnit košilí s límečkem, minisukní nebo kraťasy. Další možností je elegantnější styl: jednobarevný kalhotový kostým s vhodně zvoleným tričkem a elegantním kouřovým líčením. V tomto případě nezapomeňte, aby bylo sáčko přiléhavé a kalhoty naopak volnějšího střihu. Ideální kombinace vznikne s mokasínami, ale nešlápnete vedle ani s barevnými teniskami.

pr20

Kalhoty do zvonu

pr13

Tak tento trend jsem si moc oblíbila. Mám ráda retro módu – a přesně takto „retro“ jsou i zvonové kalhoty. Vaše rodiče je budou mít v živé paměti:) A tento trend se už minulý rok vrátil v kolekcích různých značek – a jednou z nich je i PROMOD. Kalhoty do zvonu Vám prodlouží a zeštíhlí nohy a perfektně se hodí k podpatkům. Tento typ kalhot by měl být vždy dlouhý tak, aby z části zakrýval boty. Pokud jsou kalhoty moc krátké, celkový look pak nevypadá dobře. A co si k nim obléknout? To je jednoduché, protože se k nim hodí prakticky všechno: od romantické halenky až po košili pánského střihu, různé druhy topů, s páskem i bez pásku, se šperky i bez…                                 

pr14

Krepová halenka

pr3

Každá žena by měla mít ve svém šatníku alespoň jednu splývavou krepovou halenku. Ještě lepší je ale jich mít více v různých barvách, protože se dají snadno kombinovat v podstatě s čímkoliv. Krepová halenka krásně vynikne s džíny, koženou bundou i tulipánovou sukní. Umí zjemnit výrazný look a zároveň oživit všední outfit. Halenka více vynikne bez šperků, které by ji mohly zbytečně zastínit. Ideální k botám v pánském stylu a vhodné bundičce. Stylizujte se do hippie stylu, který nikdy neomrzí.

pr4

Všechny tyto modely najdete v obchodech PROMOD – v Brně v centru na Masarykově ulici, v Olympii a také v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: PROMOD/web

ODKAZ: PROMOD/facebook