Jarní & letní inspirace z obchodu Litex Brno!

Česká tradiční značka Litex nabízí kvalitní a pohodlné oblečení pro sport i volný čas a také, oceníte i velmi bohatý výběr plavek! Oblečení Litex koupíte v Brně v obchodě Litex Brno v Alfa pasáži – a věřte, že tady je sortiment neuvěřitelně pestrý!
Aktuálně tu seženete plavky – těch tu mají tolik, že nebudete vědět, které zkoušet dřív! Nové modely plavek jsem vám zde také nafotila – a k tomu i pár kousků z volnočasové módy. Třeba vás osloví nejrůznější šaty, košile, topy…musím napsat, že letošní kolekce se značce Litex velmi povedla!

Jak vám tu poměrně pravidelně píšu – pokud pro plavky, tak v Brně jedině do obchodu Litex Brno. Jsem si jistá, že tady si zaručeně vybere každý! Plavky tu mají celoročně, pro ženy, muže, ale i pro děti…

Já vám samozřejmě představuji zejména tu dámskou nabídku – v mém předchozím článku jste mohli mrknout na výběr novinek z letošní plavkové kolekce (více ZDE).

Plavek je zde až nespočet. :) Já oceňuji zejména i pestrou škálu střihů – koupíte zde i zajímavě řešené plavky, s topy místo plavkových podprsenek, s vyššími kalhotkami, nabídka je i plavek typu tankini…

Právě střihově různorodé plavky užijí ženy, které vyžadují například optické zeštíhlení v oblasti pasu, bříška… Pokud nevíte, jaký typ a střih plavek by vám mohl slušet – v obchodě Litex Brno vám vždy mile rádi poradí. :)

Výběr několik nových plavek jsem vám zde opět vyfotila – jsou mezi nimi plavky sportovní – plavecké, bikiny, ale i zmiňované plavky s hezkým topem. Tento model mě velmi zaujal, je ideální pro ženy s větším bříškem, nebo s nesouměrným pasem…

Mimo plavky je v obchodě Litex Brno i mnoho další zajímavé módy, pro sport i volný čas! Právě volnočasové řady se těší také oblibě – určitě vám padnou do oka hezké a velmi pohodlné šaty! Užijete je na běžné denní nošení, v létě na dovolenou, nebo klidně i na doma!

Šaty jsou totiž tak příjemné, že je opravdu nebudete chtít sundat! :)

Šatů mají v obchodě Litex Brno spoustu – některé už i vyloženě letní. A nutno napsat, i ty jsou nádherné – třeba tyto, modré! :)

Nechybí tu pak i výběr legín, sportovních topů i celých setů…

Inspirujte se na fotkách – a co lépe, zajděte se do obchodu Litex Brno také mrknout! Stále je tady z čeho vybírat! :)

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram