Inspirace – překrásné ubytování jen pár kroků od přehrady, v hotelu Fontána!

Že je u nás, v Brně krásně, v tom mi určitě dáte mnozí za pravdu. Opravdu, často nemusíme jezdit ani nikam daleko na výlety a dovolené, protože i v Brně a jeho okolí si užijeme relax, pohodu, krásnou přírodu, koupání, výlety… A strávit pohodový víkend bez nutnosti jezdit mnoho kilometrů daleko? Přece naprosto skvělá volba!
Proto, mám pro vás dnes pozvánku – a to k nám, do Brna! Oslovit může jak vás, Brňáky, tak i ty z okolí i vzdálenějších koutů naší země. Prožijte fajn víkend, nebo klidně i více dnů v brněnském hotelu Fontána, který leží doslova jen pár kroků od Brněnské přehrady! Hotel a zejména zdejší pokoje prošly rozsáhlou rekonstrukcí – a možná byste se až divili, jak nádherné to zde je! A mimochodem, můžete sem i s pejskem!
Čtěte dál!

Brněnský hotel Fontána vám jistě nemusím zdlouhavě představovat… Právě tento hotel se nachází v Kníničkách u Brna, a to už hezkých pár let. Hotel jistě znají všichni rodilí Brňáci – hotel býval i dodnes je vyhlášený, a to zejména pro organizaci svateb a dalších akcí.

Prostory hotelu jsou opravdu překrásné a pro účely soukromých akcí přímo jako dělané! Hosté se zde pohodlně ubytují, k využití jsou velkokapacitní vnitřní i venkovní prostory, nadchne vás výhled přímo na přehradu… Zkrátka, co víc si přát! :)

Využít hotel Fontána pro nejrůznější akce, oslavy, firemní eventy…lze samozřejmě stále, já vás sem chci ovšem pozvat na pobyt – v páru, s rodinou, přáteli, s dětmi… a také, s pejskem! Ubytování v Brně se psem? V hotelu Fontána žádný problém!

Ano, právě tuto informaci musím vyzdvihnout, protože jak dobře vím, je mezi vámi mnoho nadšených pejskařů! :) A zcela upřímně, hotelů, kam se psem můžete, moc není – a zejména v Brně ne.
Hotel Fontána je tedy „dog friendy“! Dokonce, nelimitují velikost ani počet pejsků.

A dovolená se psím parťákem je skvělá, vím, o čem píšu. :) Navíc, v okolí hotelu Fontána je to na procházky s pejskem přímo jako dělané!

Nicméně, jsem si jistá, že i vám se tu bude moc líbit. Jak jsem napsala, hotel a zejména pokoje prošly velkou rekonstrukcí, prostory jsou nádherné!

Pokoje jsou ve stylovém designu, kdy každý je lehce jiný.
Skvěle se zde vyspíte – postele mají od slovenské značky Saffron! Sama jsem si tuto značku postele koupila i domů, protože jsou vážně skvělé!

Postele Saffron jsou vyrobené z přírodních materiálů, mezi které patří koňské žíně, ovčí vlna, hedvábí…postele jakoby dýchají a jsou velmi příjemné. Dopřejte si proto i zážitek v podobě kvalitního spánku!

Moc fajn jsou pak i balkony – na každém pokoji! A ten výhled odtud, opravdu – budete se zde cítit jako na dovolené!

V hotelu Fontána si užijete i dlouhé snídaně, podávají se až do 11. hodiny! Takže žádný spěch. :)

Na objednávku vám tu pak připraví také večeře, ovšem pro denní provoz je restaurace zavřená.
Využít můžete také další doplňkové služby, vše naleznete v rezervačním formuláři na https://www.fontanahotel.cz/ubytovani

Mimo to, je možnost privátního wellness (objednání 2 dny předem, rezervace opět přes web viz odkaz výše).

Zmínit pak musím, že pro svatby jsou bohužel letošní kapacity obsazeny, ale soukromé události (s uzavřením prostoru) využít lze, více info https://www.fontanahotel.cz/akce, ideální je napsat email / zavolat a domluvit se vždy na míru od poptávky.

Jak jsem také napsala, okolí hotelu je krásné – zajít si můžete třeba i do wellness v Maximusu, který je odtud jen pár kroků!

Níže pak přidávám pár tipů na fajn akce v okolí, které můžete s návštěvou třeba spojit.

Tak co říkáte, tip na ubytování v Brně u přehrady, na víkendový pobyt, nebo i delší dovolenou skvělou volba, že! :)

Hotel Fontána najdete na adrese Rozdrojovická 344/45,

ODKAZ: HOTEL FONTÁNA / web – hotel, beauty salon
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / facebook
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / instagram