Jarní inspirace z Amande Fashion Store!

Kam v Brně pro ty nejkrásnější hadříky? Za mě je jeden z tipů rozhodně nový Amande Fashion Store! Moje milé, tady mají tolik parády, že nebudete vědět, co si vybrat dřív…:) A abych Vám ten výběr usnadnila, mám pro Vás opět velký fotoreport, plný inspirace…:)

Holky, taky s příchodem jara máte takovou potřebu udělat „vítr v šatní skříni“ a pořídit si pár nových kousků na sebe? Já  teda moc…:) Když se tak nad tím zamyslím, ono si to jaro o to vyloženě říká:))) Konečně schováme hluboko do skříně teplou bundu a co se outfitů týká, už to jde mnohem lépe, kreativněji… Zkrátka, můžeme si dovolit už víc experimentovat, kombinovat, v šatech, nebo sukni už neumírame zimou a obejdeme se bez všech těch teplých a ne zrovna módních kousků, bez kterých to v -50 prostě nešlo…:)

Pokud nevíte, kde pořídíte krásné jarní věci, které jsou stylové, originální, zajímavé, kvalitní a takové, ve kterých nebude chodit „půlka Brna“, rozhodně se stavte do nově otevřeného Amande Fashion Store, který je na Minské 55. V tomto příjemném butiku totiž najdete učiněné poklady:) Fakt, mohu za sebe říct, že toto je rozhodně jeden z NEJ obchodů s módou v Brně, kde to za něco stojí.

V Amande Fashion Store najdete krásnou italskou módu brandů brandů Roberta Biagi, Sexy Woman a Any Case a je fakt z čeho vybírat. Novinkou je pak další italská značka – Michaela Mii.

Mají tu věci na úplně všechny příležitosti – pro každodenní nošení, ale i vyladěný kousky na večírky a víc okázalé příležitosti – až uvidíte ty šatičky, zamilujete se:)

Jednotlivé modely se zde dají vzájemně skvěle kombinovat. A pokud v tomto ohledu tak trochu tápete, moc rádi Vám zde odborně poradí:)

Oceňuju také, že tady mají všechny věci po pár kouscích – nemusíte se tedy bát, že budete na ulici potkávat „jak přes kopírák“ stejně oblečené holky:) O tom to přece také je – být jedinečná.

Zkrátka, pokud si potrpíte na svůj výjimečný styl, toto je rozhodně ten pravý obchod, kde nakupovat a my, módní nadšeňkyně, musíme mít o dění v Amande přehled…:) Stojí to za to!;)

Mrkněte na mnoho fotek z AMANDE Fashion Store také do fotogalerie.

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook