Jarní botičky pro děti v obchůdku EMELLI!

Obchody se nám znovu konečně otevírají – a tak vám opět začnu přinášet inspiraci, co zajímavého v nich najdete. A jako s každým novým ročním obdobím tu mám reportáž z obchůdku EMELLI, kde se specializují na dětské, zdravotně nezávadné botičky. Myslím, že v tomto ohledu je to ten NEJ obchod v Brně – mají opravdu velmi široký sortiment a kromě bot tu koupíte i super doplňkové věci – třeba softsheelové oblečení, boxíky na svačinu a lahve, nebo dětské aktovky… Víc v dnešní reportáži! A POZOR – je tu teď sleva 20% na celoroční boty! ;)

Jak určitě víte, pokud jste sami rodiče, výběru a nákupu dětských bot bychom měli rozhodně věnovat větší pozornost – dětská nožička roste a vyvíjí se, a proto je důležité pořižovat dětem zdravotně nezávadnou obuv. Ta má pozitivní vliv na vývoj dětské nohy – a dítě se tak může vyvarovat souvisejícím problémům, jako jsou třeba špatná klenba, ploché nohy, atd…

Dětské boty určitě doporučuji kopovat ve specializovaných prodejnách – v Brně je tou NEJ dle mého názoru obchůdek EMELLI, který najdete ve Starém Lískovci, na adrese U Leskavy 27. 

O tomto obchodě jsem vám už několikrát na blogu psala – a nyní vám chci ukázat jarní novinky, které tu mají. A že je obchod vybavený opět pořádně! :)

Aktuálně už tu mají spoustu jarních botiček, pro kluky, holčičky a samozřejmě i pro ta nejmenší batolata, která se teprve staví na vlastní nohy. ;)

V obchodě EMELLI najdete botičky pro nejrůznější užití – bačkůrky, jarní botičky, goratexové botičky, holínky, nebo v zimě pak sněhulky.

U všech botiček si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Ricosta, FARE, D.P.K., SUPERFIT, RICHTER, BEFADO, COQUI, JONAP, CAPIKI, D.D.Step, Viking, Rak, Keen, Ciciban, Lurchi, Froddo, Anatomic, Samos, PRIMIGI…

Nyní mají v EMELLI krásné botičky na jaro – nejrůznější tenisky, kotníčkové botičky, sandálky…

…nechybí ale i botičky s goratexovou membránou, která nepropustí vlhkost. Což se v nestálém jarním počasí přece jen hodí.

V EMELLI samozřejmě pořídíte i bačkůrky – i u těch je výběr důležitý, protože v těchto botičkách tráví každé dítě hodně času, ať už ve škole, školce, nebo doma. Na prodejně mají velké množství bačkůrek různých značek a střihů, vhodných i pro ortopedickou vložku.

V jarním počasí pak děti určitě využijí i holínky – těch tu mají také velký výběr. A hodit se jistě budou také pláštěnky, nebo krásné deštníky (hlavně ty pro holčičky tu mají přímo úžasné).

A pozor – kromě botiček tu mají i spoustu dalších věcí, třeba Zdravé lahve, ze kterých moji kluci pijí dodnes, nebo dětské aktovky – ty jsou samozřejmě také zdravotně nezávadné.

Super tu je i softsheelové oblečení – každá mámá určitě ví, že právě tento materiál je pro děti skvělý, zahřeje, je nepromokavý, ovšem stále prodyšný.

Omrkněte i  čepičky, šátky na krk a další doplňkové zboží, které my, maminky, dokážeme ocenit. :)

Zkrátka, pro děti tu botičky – a nejen ty, rozhodně pořídíte! Navíc jsou zde moc milí, ochotní a rádi vám pomohou, poradí, budou se vám věnovat!

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web
ODKAZ: EMELLI / facebook