Jaká je podzimní kolekce v O BAG STORE?

Kabelky O BAG se stále drží v kurzu a jejich obliba je narůstající. Aby také ne – protože kolekce, které sami můžete vidět v obou brněnských O BAG STORE, jsou totiž skutečně krásné! 

A nejinak je tomu také v případě nové, aktuální kolekce podzim/zima, která je právě teď v obou obchodech k dostání. Já sama jsem měla možnost si ji prohlédnout a upřímně, nevěděla bych, „který kousek“ dřív.

Proč jsou ovšem tyto fenomenální kabelky stále tak obrovsky populární? Důvod je v podstatě prostý – kabelky O BAG jsou totiž „jiné“ – a v záplavě módních produktů, které nás obklopují, jsou hodně výjimečné. Barevné, z lehounkého, omyvatelného materiálu s dlouhou životností a hlavně, jsou nesmírně variabilní.

Vy sami si svoji vlastní kabelku vyberete a sestavíte – na výběr máte z tolika komponentů, že výsledek může být opravdu překrásný. K dispozici Vám jsou různá „těla“ kabelek, pak rozmanité druhy, typy a materiály uší, použít můžete i krásné lemy, přívešky… Zkrátka, je to čistě jen a jen na Vás:)

feltro

Kabelky O BAG jsou vyrobené ze speciálního materiálu EVA (ethylen vinyl acetát), který je lehký, ohebný a odolný. Hladký povrch se nejen snadno udržuje, ale je také voděodolný a Vy si můžete být jistí, že Vám kabelka vydrží opravdu hooodně dlouho:)

chanel

Zpátky ale k nové kolekci, která je aktuálně v brněnských O BAG STORE v prodeji. Jaká tedy je?
Krásná, opravdu! Alespoň já z ní tedy byla skutečně nadšená. Nechybí nové barvičky, vzory, použité materiály… Zkrátka, výrobce, značka Fullspot, opět nezklamal!

animalier

V aktuální kolekci nechybí trendy barvy tohoto podzimu – teplé tóny, okrově žlutá, khaki, hnědá…
Paleta nabízených barev byla doplněna o tyto barvy: bordeaux, purpurová, světle šedá, tmavě zelená, tmavě hnědá, jahodová, světle modrá (blu avio), žlutá (narcis).
V klasických barvách je nyní k dostání více typů tašek.

autunno1)

A jaké jsou novinky, které značka Fullspot na podzim uvedla?

  • Umělé kožešiny: v letošní kolekci se značka Fullspot rozhodla nevyrábět pravé kožešiny a vyrábí pouze kožešiny umělé v různých barevných variantách. K mání jsou divoce barevné kombinace i jednoduchá klasika na téměř všechny typy kabelek.

umelakozesina

  • Pletené lemy v podzimních barvách

chanelrosa

  • Chanel: inspirace u slavné módní návrhářky je více než zřejmá. Jedná se o pletené lemy, zipy a klopy, které se výborně hodí hlavně k pastelovým barvám.
  • Tweed: klasická černobílá kombinace
  • Feltro: lemy, kapsičky a držadla v plstěné kombinaci ve čtyřech barevných variantách: modrošedá, červenomodrá, žlutozelená a běžovohnědá.
  • Mikrovlákno: vnitřní tašky a klopy z mikrovlákna ve světle a tmavě šedé a v hnědé barvě jsou krásně hebké na dotek a zdobí je elegantní jemný vzor

microfibra2

  • úzká držadla s kapkovitým zakončením
  • držadla s “patch” efektem (proplétaná)
  • nové o clock a o clock great

Všechny tyto krásné kousky stojí za to vidět na vlastní oči – v Brně máte tu možnost hned na dvou místech – O BAG STORE najdete v centru Brna, na České ulici a nově také v Galerii Vaňkovka, v 1. patře.

Prohlédněte si nové podzimní trendy také ve fotogalerii.

ODKAZ: O BAG STORE/facebook