Jak se dostat co nejrychleji do formy? Vsaďte na unikátní přístrojová ošetření v salonu Fontána Beauty!

Také po Vánocích řešíte, jak se zbavit kil navíc a dostat se co nejrychleji zpět do formy? Nebo je pro vás vysněná postava zároveň i novoročním předsevzetím? V následujícím článku mám pro vás pár zajímavých tipů, jak podpořit hubnutí, ale i jak zlepšit stav pokožky, nebo zbavit se celulitidy. Výborné pro formování postavy jsou totiž i přístrojová ošetření se zárukou brzy viditelných výsledků. Vyzkoušejte procedury na přístroji BTL Emsculpt, který pomáhá budovat svalovou hmotu a urychluje spalování tuků. Pro zpevnění pokožky a elminaci celulitidy je skvělý přístroj Beautylizer, pokožce prospěje i kolagenové solárium… Všechny tyto přístroje, ale i mnohé další mají v salonu Fontána Beauty – salon je součástí oblíbeného hotelu Fontána. Mnohá ošetření jsem zde již vyzkoušela a moc ráda je doporučím i vám. Efekt je totiž vidět opravdu brzy! Mimochodem, salon Fontána Beauty má nový web – www.fontanabeauty.cz – kde si přehledně můžete projít všechny nabízené procedury.

Jak se dostat zpět do formy, ideálně co nejrychleji a s minimální námahou? Samozřejmě vám tu nechci slibovat „zázraky“, které ani zmiňované přístroje nezaručí. Ovšem, pokud jste se již rozhodli „se sebou něco udělat“, je skvělé podpořit hubnutí všemi možnými cestami.

Klíčová ve všech případech je samozřejmě zdravá strava, bez té to nepůjde. Pokud budete cvičit, hýbat se, chodit na přístrojová ošetření těla a přitom ve vašem jídelníčku budou převládat sladkosti, smažená jídla, alkohol…k hubnutí to rozhodně nepovede. Proto, zamyslete se nad tím, jak se stravujete – třeba i toto chce malou změnu. :)

Určitě je fajn zařadit do denní rutiny i více pohybu, klidně stačí pravidelné procházky, běh…

Pro dosažení ideálního efektu, navíc v co nejkratším čase, doporučuji vyzkoušet právě i přístrojová ošetření těla. Opravdu skvělé, kvalitní a hlavně, velmi účinné přístroje pro zpevnění pokožky, budování svalové hmoty, pro eliminaci celulitidy…najdete v salonu Fontána Beauty, salon je součástí hotelu Fontána.
Mimochodem, salon hotelu Fontána má i nový web – www.fontanabeauty.cz – kde najdete všechna nabízená ošetření, terapie a dozvíte se i víc o jednotlivých přístrojích.

Pokud toužíte zhubnout, zpevnit tělo, vybudovat si svalovou hmotu…vsaďte na kúru na přístroji BTL Emsculpt. Jedná se přístrojové ošetření s cílem budovat a rýsovat svalovou hmotu a také, efektivně spalovat tuk. 

BTL Emsculpt pracuje s technologií „HIFEM“ – napodobuje akční potenciál nervů, který způsobuje svalové kontrakce. Vyvolává svalové kontrakce, které dobrovolným cvičením nejsou dosažitelné. Svalová tkáň je nucena se těmto extrémním podmínkám přizpůsobit. 
Navíc – tento přístroj působí i na viscerální (vnitřní) tukovou tkáň, kterou běžným cvičením odbouráte jen velmi těžko!

Ošetření na BTL Emsculpt je navíc zcela bezbolestné a výsledky zpevnění a posílení svalů budete vnímat velmi brzy.

V salonu Fontána Beauty mají i další skvělé přístroje pro ošetření těla – vyzkoušela jsem  zde i přístroj Beautylizer!
Přístroj Beautylizer je založený na vysoce účinné neinvazivní metodě – kuličkové vibrokompresi. Speciální hlavice obsahuje 72 rotujících gelových kuliček – terapeutka si nastavuje intenzitu, rychlost rotací.

S touto speciální hlavicí se pak masírují partie těla – nohy, břicho, zadeček, ale i paže, boky.
Primární je i působení na lymfatický systém, díky čemuž se zrychluje vylučování toxinů a odpadních látek.

Cílem tohoto ošetření je zpevnění a vyhlazení pokožky, zlepšení mikrocirkulace, eliminace celulitidy. Přístroj podporuje i procesy hubnutí, které se pravidelnými terapiemi mohou nastartovat. Víc o přístroji Beautylizer v mé recenzi na webu – ZDE.

Mimochodem, terapie přístroji BTL Emsculpt a Beautylizer můžete i vzájemně kombinovat.

Pro krásnou, pevnou a pružnou pokožku je přínosné i kolagenové solárium, které rovněž v salonu Fontána Beauty mají. Toto solárium navíc stimuluje i tvorbu vlastního kolagenu – jeho přirozená tvorba s věkem klesá. 

Velmi zajímavým přístrojem v salonu Fontána Beauty je pak BTL Emsella – jedná se o vysoce účinný přístroj pro léčbu inkontinence. To jen pro vaši informaci, pokud vás tento problém trápí…

Přístrojová ošetření jsou rozhodně přínosná, dopomohou vám k vysněné postavě v co nejkratším čase a s minimem námahy. Vyzkoušejte některé tereapie v salonu Fontána Beauty!

ODKAZ: FONTÁNA BEAUTY / nový web
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / facebook
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / instagram