Inspirace z obchodů ve Freeportu

Mám pro vás opět inspiraci na zajímavé a výhodné nákupy v outletovém centru Freeport! Stále je tu z čeho vybírat, mnohé obchody navíc nabízí i zajímavé akce a slevy, kdy si tu můžete udělat radost ještě výhodněji – a ceny jsou zde opravdu nízké, až o 70% proti běžným cenám v obchodech. Tentokrát jsem vám nafotila krásné kousky, co stojí za pozornost, v obchodech Gant, Skiny Huber a také v Klenotách Aurum! Mrkněte v následujícím článku se spoustou fotek, třeba vás něco hezkého osloví. ;)

Outletové centrum Freeport se stále těší mimořádné oblibě – a i z Brna sem jezdí za výhodnými nákupy spoustu lidí. Určitě Freeport dobře znáte, mimochodem, je to první outletové centrum v České republice!

Portfolio obchodů je ve Freeportu skutečně pestré – pořídíte zde módu, boty, doplňky, šperky, věci pro děti, sportovní  potřeby a módu, ale třeba i potřeby do domácnosti… Zkrátka, je toho zde opravdu spoustu – a to od celé řady značek – luxusních, oblíbených, mezi kterými si rozhodně každá najde tu svou.

Já vám z Freeportu pravidelně přináším inspiraci, vždy z několika obchodů, které mají pestrou nabídku a najdete zde nějaké super věci, které si zaslouží vaši pozornost.

Tentokrát jsem vám nafotila věci pro inspiraci v obchodech Gant, Skiny Huber a také v Klenotách Aurum – v této reportáži se tak můžete těšit na módu, prádlo, ale i na překrásné šperky!

Začnu v obchodě GANT – určitě dobře znáte, jedná se o americko-švédskou značku, která nabízí oblečení v duchu sportovní elegance, a to jak pro dámy, tak i pány.

V obchodě GANT ve Freeportu je rozhodně z čeho vybírat! Nafotila jsem vám krásná saka – mimochodem, na ta zde platí akce, sleva až 70%!

Mají tu i letní šaty, sukně, lehké halenky a svetříky, výběr je opravdu velký!

Další obchod, který vám představím – Skiny Huber! V tomto obchodě najdete široký výběr krásného spodního prádla, od celé řady  značek, jako jsou Skiny, HUBER, Schiesser, Lisca, Marie Meili, Dorina, Sunflair, Opera, Götzburg, Jockey,Pleas, Folia atd…

Jsou to krásné kousky, vybrat si tu lze pro každý typ postavy. Super jsou samozřejmě i ceny – nižší, než v neoutletových prodejnách.

Slevy jsou tu na prádlo i plavky opravdu velké, někdy až o 80%!

A třetí obchod – Klenoty Aurum! Tradiční a velmi oblíbená značka, nabízející precizně zpracované šperky a hodinky. V obchodě Klenoty Aurum ve Freeportu najdete mnoho nádherných kousků – pokud hledáte třeba pro někoho vhodný dárek, rozhodně si vyberete. ;)

I zde jsou ceny výrazně nižší, jako v běžných prodejnách. Ceny jsem vám zde i nafotila – ať vidíte ten rozdíl!

Udělejte si do Freeportu výlet! Já vždy beru partu kamarádek a vyrážíme na „shopping“ – a pokaždé k velké spokojenosti všech. :)

Na víc fotek z mé návštěvy mrkněte také do fotogalerie. ;)

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram