Inspirace z Freeportu – z obchodů LEVIS a TOMMY HILFIGER

Mám pro vás další módní inspiraci z outletového centra Freeport! Tentokrát jsem tu navštívila dva obchody značek, které budete jistě dobře znát – LEVIS a TOMMY HILFIGER! V obou prodejnách mají překrásné věci, vybírat můžete z mnoha denimových kousků, triček, úžasné tu pořídíte i letní šatičky! Mrkněte na mou reportáž se spoustou fotek!

Musím napsat, že mě nabídka obou obchodů – značek Levis a Tommy Hilfiger – velmi mile překvapila! V obou prodejnách je sortiment velmi pestrý – na své si tu přijdou milovníci kvalitní denimové módy, super je výběr letních šatů, sukní a mimochodem, v obchodě Tommy Hilfiger koupíte i super plavky!

Začnu tedy inspirací právě z obchodu Tommy Hilfiger. Tento obchod patří k těm novějším ve Freeportu a také, rozlohou k těm největším.

Značka Tommy Hilfiger se obecně těší veliké oblibě a popularitě. Nabízí kvalitní oblečení pro každodenní nošení, takové, které ovšem nepostrádá punc elegance. V oblečení Tommy Hilfiger se také budete cítit dobře – vše je ušito z moc příjemných materiálů, džíny mají vysoký podíl elastanu a jsou pružné, pohodlné…

Já jsem vám tu nafotila aktuální nabídku a pár outfitů opět přímo na sobě, ať je vidíte v reálné podobě, oblečené.

Najdete zde krásné šaty, sukně, trička – i klasická s výšivkou loga značky, v mnoha barvách. Pořídíte zde i příjemné kraťasy, džíny, teplákové soupravy a také doplňky!

Rozhodně tu omrkněte kabelky, batohy, ale i boty, nebo právě plavky!

Opravdu nadšená jsem byla z nabídky v obchodě Levis!
Mají tu úžasné kraťásky, v mnoha barevých provedeních a stylech – na léto jsou přímo jako dělané!

Super jsou i denimové sukně – mě zaujala tato v modré barvě. Originální a zajímavá pak byla i tato oversized denimová bunda!

Seženete zde i pohodlné letní šaty, na ramínku poměrně nenápadné, ovšem oblečené vypadají skvěle! A byly i tak příjemné, pohodlné!

Až téměř symbolická jsou pro značku Levis trička s výrazným logem – i ta tu koupíte, mají je v mnoha barevných variantách!

Pokud hledáte i klasické džíny, určitě je tu seženete, oceňuji i velký výběr velikostí, či délek!

Až budete ve Freeportu, oba obchody, Levis i Tommy Hilfiger rozhodně nevynechejte!

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram