Inspirace – ty nejlepší řasenky pro svůdné řasy!

Co se produktů dekorativní kosmetiky týká, je řasenka takovým „malým zázrakem“, který dokáže velké věci! Nemusíte se v podstatě líčit vůbec, stačí jen nanést řasenku a váš look se změní, pohled očí získá hloubku a svůdnost. Na trhu existuje celá řada skvělých řasenek a jak jsem se sama už několikrát mohla přesvědčit, rozhodně v jejich případě neplatí, že ty nejdražší jsou zároveň i nejlepší. Doporučím vám takové, se kterými mám sama skvělou zkušenost!

Bez řasenky si líčení vůbec nedokážu představit. I pokud mám minimalistický make-up, bez použití očních stínů, rtěnky, nebo dokonce i make-upu, řasenku nevynechám nikdy. Dobrá řasenka dokáže opravdu mnohé – oči jsou daleko více výrazné, orámované hustými, natočenými řasami.

I když je v současné době trendem nechat si řasy lepit umělé, mě toto „zkrášlování“ nijak neoslovilo… Jdu cestou přirozenosti a umělé řasy se mi s tímto neslučují. A jak mi dáte určitě za pravdu, mnohé dámy mají umělé řasy opravdu velmi nepěkné…

Vykouzlit si úžasné, svůdné, dlouhé a natočené řasy…s tím vám pomůže ta správná řasenka! Jakou vybrat, když jich je na trhu tolik?

Jak zmiňuji v úvodu, obecně v případě kosmetických produktů neplatí, že to nejdražší rovná se zároveň tomu nejkvalitnějšímu. Občas vám skvělou službu prokáže produkt „za pár kaček“! Na druhou stranu, jsou pak i produkty, jako například make-upy, do kterých se už vyplatí zainvestovat.

Nyní v létě rozhodně oceníte voděodolnou řasenku. Právě voděodolná řasenka je skvělá nejen pro každodenní nošení, ale i na vodní sporty… Můžete se na ni spolehnout – pokud se namočí, měla by zůstat na místě a nerozmazávat se.
Skvělé zkušenosti mám se všemi řasenkami od značky Pupa – voděodolná je pak Pupa Vamp! Waterproof. Veškeré řasenky Pupa Vamp! jsou boží, co jsem je testovala, byla jsem vždy nadšená, tak krásné a husté řasy dle mého názoru jiná řasenka neumí.
V případě Pupa Vamp! Waterproof máte zaručený i dlouhotrvající efekt, v případě namočení bez rozmazání.

Hledáte tu nejlepší řasenku pro prodloužení řas?
I takový tip pro vás mám – vynikající prodlužující řasenka je opět od značky Pupa – Pupa Vamp! Explosive Lashes! Má velmi intenzivní černou barvu, řasy tedy skvěle obarví, dodá jim objem, a to hlavní – pozvedne je a prodlouží! 

Pro výraznější efekt pak doporučují opakovanou aplikaci, divili byste se, jak úžasně budou vaše řasy dlouhé!

Pokud máte citlivé oči, trápí vás alergie… je dobré vybírat vhodnou řasenku, která oči nebude zbytečně dráždit.
Existují totiž i řasenky se složením vhodným pro takto citlivé oči. Sama jsem alergik  a v pylové sezóně musím používat i speciální řasenku. Skvělá řasenka pro citlivé oči/hypoalergenní řasenka je La Roche-Posay Toleriane.

Má složení, které oči nedráždí, je jemná a jde také snadno odlíčit. A mimochodem, je i voděodolná!

A můj tip na závěr – za pár korun! I špičkoví vizážisté nedají dopustit na „obyčejnou“ řasenku Max Factor 2000 Calorie! Znáte? Jak bych řekla – za málo peněz hodně parády! Tato řasenka vám vytvoří tak božský objem, že budete mít řasy jak mrkací panenka. :)

Řasenky můžete ze široké nabídky vybírat na Notinu!

Úvodní foto: Lucie Dvořáková