Inspirace z butiku Toscana

Butik Toscana, který najdete v centru Brna na Veselé 37, se rozhodně řadí k mým nejoblíbenějším v Brně, mají tu tolik nádherných věcí! A baví mě, že se tu nebojí barev, lehké extravagance a pořídíte zde i aktuální módní trendy. Nedávno jsem vám zde nafotila několik outfitů z aktuální nabídky – inspirujte se v následujícím článku!

Nabídka módy v butiku Toscana je přesně v duchu mého vlastního vkusu. Pořídíte zde opravdu úžasné věci, takové, které v obchodech běžných módních řetězců rozhodně nemají.

Musím uznat, že majitelka butiku má perfektní vkus, nebojí se barev i jedinečných a možná i nezvyklých kombinací, které ve výsledném spojení vypadají přímo božsky!

V butiku Toscana koupíte oblečení od několika italských značek. Mimo ty dražší se tu dají pořídit i krásné věci za super ceny!

Stylově je móda v butiku Toscana jak pro běžné, denní nošení, tak i pro speciální a okázalé příležitosti. Mají tu nádherné svetry, kostýmky a komplety, ale i jedinečné šaty.

A nyní, v zimě, také nádherné kabáty!

Cu tu tedy aktuálně najdete? Nafotila jsem vám pár jedinečných outfitů – osobně se mi moc líbí všechny!

Šaty – pokud také milujete ryze ženskou módu, určitě si tu přijdete „na své“. Právě šatů je zde skutečně výběr – takové šaty užijete třeba na večírky, do divadla, na nejrůznější oslavy a pak – i v létě na běžné nošení!

Ovšem i nyní v zimě se šaty dají nosit, stačí si k nim vzít vhodné doplňky – kozačky, teplý kabát…

V butiku Toscana se mi moc líbí i nejrůznější kostýmky a komplety. Právě tato móda je mi poslední dobou velmi blízká, působí elegantně a přitom stále velmi žensky.

Komplety a kostýmky, které mají v butiku Toscana, jsou ze skvělých materiálů, velmi příjemné a pohodlné! Užijete je jak do práce, tak i na každodenní nošení.

Hitem této sezóny jsou i pleteninové komplety! Mají je tu v mnoha barvách a jsou neskutečně komfortní. A mimo to, zahřejí vás, což teď určitě oceníte. ;)

A super jsou tu i doplňky, hlavně kabelky a boty! Právě boty tu mají neskutečné, velmi zajímavé a originální.

I kabelky – barevné, stylové, výborně doplní váš celkový outfit. Zkrátka – v tomto butiku se můžete obléci od hlavy až po paty, kompletně!

Dámy, zastavte se do butiku Toscana podívat, věřím, že budete nadšené. Moc právě tomuto obchodu fandím, nabídka je zde opravdu boží! :)

Butik Toscana najdete v centru Brna na Veselé 37.

ODKAZ: TOSCANA STORE / facebook
ODKAZ: TOSCANA STORE / instagram