Inspirace pro váš interiér i exteriér!

Dnes opět trochu inspirace z mé rubriky „DESIGN“! Právě v této rubrice vám dávám tipy z oblasti designu interiéru, bytových doplňků, dekorací… Zkrátka, doporučuji vám krásné věci, které vám mohou zpříjemnit a zútulnit prostředí, ve kterém se pohybujete! Téma bude tentokrát trochu ojedinělé, ovšem, věřím, že se mezi vámi najdou tací, které osloví. Chci vám představit jeden zajímavý brněnský obchod a showroom, který nabízí nádherné italské obklady, dlažby a mozaiky! Jsou ideální jak do interiéru, tak exteriéru a vypadají opravdu perfektně. Víc v článku…

Pokud aktuálně řešíte design inteiréru, exteriéru, něco podobného plánujete, nebo vás vše kolem tohoto směru zajímá, věřím, že by vás mohl oslovit můj článek, kdy vám chci představit jeden brněnský obchod a showroom – nabízí zde nádherné italské obklady, dlažby a mozaiky.

Obchod se jmenuje MAAG, najdete ho v Brně na Vídeňské 262 / 125 c (přesná mapka umístění ZDE), nedávno jsem se zde byla podívat a omrknout, co přesně tu mají.

MAAG je v Brně už dlouhých 12 let a ve směru právě obkladů, dlažeb a mozaiek má rozhodně co nabídnout. Řeknu vám, ani bych sama nevěřila, jak právě třeba obklady mohou být designově perfektní – stanou se pak tím zásadním, nepřehlédnutelným, krásným prvkem vašeho interiéru. Ovšem – takové obklady můžete použít i na exteriér – třeba na fasádu domu.

Všechny nabízené obklady, které v prodejně MAAG najdete, jsou z keramiky – materiál je vysoce kvalitní, nepropustný, má dlouho životnost. Sortiment obkladů, dlažeb…má nádherný design dřeva, betonu, kamene, nebo mramoru – je zde skutečně velice pestrý výběr!

Seženete zde i velké formáty, a to až 3x1m!

Zajímavostí pak jsou také mozaiky – firma MAAG spolupracuje s výrobou mozaiek na zakázku.

Jedná se o velké formáty mozaikových obkladů – není problém nechat si vyrobit například mozaiku z fotky. Výsledek vypadá naprosto úchvatně, měla jsem možnost něco takového vidět přímo v showroomu! ;)

Co bych také chtěla zmínit – informovala jsem se zde i na ceny, tak v ohledu konkurence jsou zde ceny jednoznačně nejnižší, a to vzhledem k tomu, že materiály berou přímo od výrobců! Pan majitel totiž pět let pracoval v Itálii v keramických výrobách, má tedy výborné kontakty, nakupují zde také velké množství krásných dlažeb, které pak mohou nabízet za bezkonkurenční ceny (formát / cena).

V obchodě a showroomu MAAG máte mnoho vzorků, ze kterých můžete vybírat. Vytvoří vám tu také návrhy a vizualizace daného materiálu ve vašem interiéru / exteriéru. A není problém s následným zajištěním realizace, což je také dobré vědět. ;)

Mimochodem obklady z firmy MAAG najdete i na mnoha známých místech – mimo jiné třeba v luxusním kosmetickém salonu paní Terezy Hejmalové. ;)

Zkrátka – pokud sháníte právě takový materiál, jako jsou obklady, dlažby, nebo jedinečné mozaiky, zkuste právě obchod a showroom MAAG. ;)

Prodejnu a showroom MAAG najdete na Vídeňské 262 / 125 c (přesná mapka umístění ZDE).

ODKAZ: MAAG.CZ / web
ODKAZ: MAAG.CZ / facebook
ODKAZ: MAAG.CZ / instagram