Inspirace pro léto – plavkový speciál!

Je tady léééto! Konečně! Trvalo to, mrzlo ještě v květnu a vypadalo to všelijak, ale…dočkali jsme se. Máme před sebou dva měsíce letních prázdnin, ke kterým patří nejrůznější radovánky – mimo jiné, hlavně koupání! A proto to chce co? No přece, nové plavky! Holky, taky si každý léto pořizujete nový? Já ANO! Protože i plavky podléhají módním trendům. A právě o plavkách je i můj článek – představím Vám totiž pár pořádně HOT kousků, které mě dostaly… ;)

Plavky. Mrňavý kousek oblečení, který dokáže udělat zatraceně velkou parádu. Pokud plavky dobře vybereme, tak, aby dobře sedly, upřednostnily to, co mají a naopak, schovaly nedostatky, můžeme vypadat neuvěřitelně sexy! A o tom to přece také je, ne?

Zkrátka, nemyslete, že plavky, coby kousek oblečení, plní jen svůj účel – tedy, slouží k zakrytí určitých partií při koupání. Naopak – berte plavky jako úžasný kousek oblečení, ve kterém Vám to může také slušet. A že si v právě v plavkách připadáte nesvá a tak nějak „nic moc“? Nebojte – stačí vybrat vhodný střih, barvu a k tomu třeba správné doplňky – plážové šaty, klobouk, nebo bižu doplňky a budete vypadat neodolatelně.

A jaké plavky jsou letos v kurzu? Já si udělala takový malý „průzkum“ a omrkla nabídku mého oblíbeného eshopu (nejen) s módou – www.different.cz. Právě tady totiž mají dámské plavky doslova jedna báseň!

Co se střihů týká, v kurzu jsou nejrůznější rafinové střihy – s průstřihy, nebo netradičním způsobem vázání a zapínáním. Právě takové typy jsou plavky Calvin Klein – ty jsem si zamilovala už na první pohled. Vypadají fakt neuvěřitelně sexy! Jednoduché, ovšem, neodolatelné!

Navíc – na Different.cz najdete takové typy – střihy, které sednou různým postavám – a hlavně, velikosti poprsí. Nádherný top je třeba ten se zapínáním na zip – ideální právě pro větší poprsí.

Pokud máte rádi vzory, veselé letní barvy, pak by se Vám mohly líbit dámské plavky Desigual. Právě tento španělský brand je pověstný svým pestrobarevným designem a nejinak je tomu také v případě plavek – co na ně říkáte?

Hezké jsou také plavky Diesel – v jednoduchém stylu, ale designově vydařené.

Za mě jednoznačně vedou plavky Calvin Klein – navíc, v případě takových plavek se jedná o lehce nadčasovou záležitost, věřím, že tento střih z módy jen tak hned nevyjde. ;)

Zdroj náhledové fotky: www.pinterest.com, přesný zdroj pinu ZDE.