Představuji další zajímavý butik s módou v Brně!

Občas se mi stane, že narazím na zajímavý obchůdek, který je díky tomu, co nabízí, jiný, než ostatní. Což mě vždy potěší – a o to víc, když se jedná o obchod s módou. Jakožto módní nadšenec totiž vždycky uvítám další inspiraci a samozřejmě, potenciální úlovky do mé šatní skříně! Představuji Vám tedy dnes butik Italská móda, najdete ho v Brně na Křenové a mají tu moc zajímavý kousky!

Pokaždé, když v Brně narazím na něco zajímavého, informuji Vás o tom zde, na mém blogu. Proto Vás – hlavně tedy Vás, milé dámy, určitě potěším zprávou o dalším úžasném obchůdku s módou, na který jsem nedávno v Brně narazila. Butik Italská móda tu má pár let Blanka Kučerová a mimochodem, její jméno je v souvislosti s hezkou a stylou módou po Brně již známé. Alespoň, věřím, že jsou mezi Vámi ty, které Blanku znají… ;)

Co přesně v butiku Italská móda najdete? Jak sám název napovídá, v první řadě, stylovou módu z Itálie, ovšem, jsou tu kousky z dovozu i z jiných zemí.

Opět se mi líbí, že se jedná o jedinečné věci, které rozhodně nezapadají do nudné a často „uniformní“ nabídky mnoha klasických módních řetězců.

Aktuálně tu koupíte super letní věci, šatičky, sukně, overaly (ty tu jsou mimochodem fakt úplně boží!). Mrkněte na fotky ;)

Moc vydařený tu mají taky džíny – hlavně pokud si potrpíte na nejrůznější zdobení, aplikace, propracované detaily, nášivky – tak se tady fakt „vyřádíte“. Kromě džínů v klasické délce kalhot tu najdete i boží kraťásky, opět co kus, to jedinečná záležitost.

Krásný jsou i topy, svetříky, tílečka, trička a šaty…

…a samozřejmě, taky doplňky – kabelky, které tu Blanka má, fakt stojí za pozornost.

Zkrátka, o tomto butiku je rozhodně dobré vědět. A dobrá zpráva na závěr – ceny tu jsou, řekla bych, naprosto normální a rozumné, peněženku si tu rozhodně nezrujnujte… ;)

Butik Italská móda najdete v Brně na Křenové 37.

ODKAZ: ITALSKÁ MÓDA / facebook