Inspirace – návrhy a realizace interiérů ze studia Dara-Design

Řešíte aktuálně otázku designu interiéru? Pak rozhodně mrkněte na můj článek, mám pro vás v tomto směru zajímavý tip! I já nyní ocením jakoukoliv „interiérovou inspiraci“, čeká nás stěhování a také vybíráme vše do nového domu. Návrhy interiéru pro nás připravuje brněnské studio Dara-Design a právě z jejich podání vám chci představit jednu velmi zdařilou realizaci. Třeba vás osloví, navede směrem, co by i vašemu „doma“ mohlo slušet. :) Čtěte dál a prohlédněte si hlavně všechny ty úžasné fotky, stojí za to!

Pokud aktuálně řešíte otázku návrhu interiéru pak věřím, že vás můj následující článek může oslovit – mám pro vás opravdu jedinečnou inspiraci z brněnského interiérového studia Dara-Design. Toto studio navrhlo a zpracovalo interiér do posledního detailu pro jednoho ze svých klientů – a poskytlo mi fotografie, které i vás mohou nasměrovat, třeba právě při výběru studia, které by mohlo vytvořit a zrealizovat design i vašeho domova.

O studiu Dara-Design jsem vám již dříve na svém blogu psala – toto studio poskytuje svým zákazníkům skutečně prvotřídní servis, včetně zajištění samotných realizací – což je v současné době u mnohých firem často problém.

Bezesporu velkou výhodou je, že pokud svěříte podobu svého interiéru právě studiu Dara-Design, odpadne vám celá řada starostí. A to nejen se zjišťováním dostupností materiálů, či jednotlivých zařízení do domu, ale hlavně, toto studio se postará i o hladký a kvalitní průběh všech odvedených prací.

Studio Dara-Design je interiérové, koupelnové a wellness studio, kde najdete opravdu nádherný sortiment, díky kterému získá váš interiér jedinečný, originální a perfektní vzhled.

Co chci také zmínit, tak kromě senzační nabídky produktů je pro studio Dara-Design naprosto důležitý osobní přístup ke klientům. Není to rozhodně tak, že sem přijdete a budete si “jen” vybírat. Mohou vám zde udělat naprosto věrohodné fotorealistické vizualizace, díky kterým uvidíte reálné vybavení a design přímo ve vašem interiéru.

Já z jejich přístupu oceňuji i velmi lidské a přímé jednání, kdy vám z vlastní zkušenosti doporučují takové materiály a prvky, které jsou nejen vzhledově hezké, ale také kvalitní a dobře udržovatelné. Pokud totiž nemáte s návrhy a realizacemi interiérů své zkušenosti, můžete v tomto směru udělat i mnoho chyb, kterých byste později mohli litovat. Toto studio vás předem upozorní i na možná rizika.

Mimochodem, studio Dara-Design se podílelo a realizovalo interiéry i celé řadě komerčních prostor – z brněnských stojí za zmínku třeba restaurace Borgo Agnese, nebo pivnice Na Stojáka.

O kvalitě a hlavně, perfektním vkusu nejen klienta, ale zejména i interiérového studia svědčí i fotografie v tomto článku. Jedná se o kompletní realizaci interiéru, která je – alespoň dle mého názoru – opravdu velmi vydařená.

Proto, pokud hledáte v Brně nějaké opravdu profesionální studio, věřím, že tady budete přímo nadšení. Budou se vám zde ochotně věnovat, pomohou vám vybírat, zkonzultují s vámi vše potřebné a hlavně, postarají se i o následnou perfektní realizaci.

Studio Dara-Design najdete v Modřicích, na adrese U Vlečky 678 / kousek od Olympie.

ODKAZ: DARA DESIGN / web
ODKAZ: DARA DESIGN / facebok
ODKAZ: DARA DESING / instagram