Inspirace na zdravé, plnohodnotné a vynikající snídaně – od Fit-day!

Snídaně by měla být základem a je rozhodně tím důležitým startem každého dne. Ovšem, co si připravit – zdravého, chutného a navíc rychle? S touto otázkou se já sama už dlouhodobě potýkám, takže jsem moc ráda za jakoukoliv inspiraci a tipy. Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet vynikající výživové doplňky od značky Fit – day, které jsou ideální právě na snídaně! Připravíte si raz dva výborná jídla, smoothie, koktejly, nebo třeba palačinky… Zasytí vás a co je hlavní, můžete si být jistí, že vaše tělo dostalo to nejlepší. Víc v mém dnešním článku… ;)

Rána všedních dnů jsou pro mě obvykle neuvěřitelně hektická, ale to určitě nejsem sama – pokud máte děti, chystáte je ráno do školy, školky, spěcháte do práce, tak je to vlastně asi všude naprosto obvyklá situace…

I moje rána jsou většinou hlavně o spěchu, kdy se doslova počítá každá minuta. Chystám klukům svačiny, snídaně, připravuji věci do školy a školky a upřímně, sama sebe obvykle docela odbývám – hlavně, co se týká právě snídaní. Často si ve spěchu dám něco, co je zrovna po ruce (a někdy ani to ne) a vyrážíme z domu. A to je určitě špatně…

I z tohoto důvodu jsem ráda vyzkoušela právě výrobky od značky Fit – day, které jsou ideální coby snídaně. Jedná se o produkty zdravého životního stylu, připravené z kvalitních surovin a s ohledem primárně na to, aby vaše tělo dostalo jen to nejlepší.

A hlavně, sortiment produktů Fit – day je opravdu široký, takže máte možnost snídat stále něco nového! A kromě toho, výrobky Fit – day jsou skvělé i coby zdravá svačinka, kterou si můžete dát kdykoliv během dne.

Produkty Fit – day jsou plnohodnotnou náhradou bílkovin a příprava je skutečně raz dva – ať už si chcete dát vynikající smoothie, koktejl, kaši, nebo třeba palačinky, nebo koláčky. Přírodní suroviny, které jsou pro výrobu použité, jsou dobře stravitelné a dodají vašem tělu energii a všechny potřebné vitamíny a minerály.

Cílem produktů Fit – day je dodávat tělu kvalitní rostlinné bílkoviny, které částečně pokryjí náš denní doporučený příjem bílkovin. Bílkoviny Fit – day získává z hrachu a rýže, smoothie jsou zase vyrobená z reálného ovoce, bez použití cukru.

Zajímavostí pak také je, že tím, že konzumujeme rostlinné bílkoviny, proti těm živočišným, tak i šetříme planetu – a to zejména spotřebou vody, která je potřebná pro pěstování / chov zvířat.

Tak a moje dojmy? Za prvé – všechno, co jsem od Fit – day vyzkoušela, chutná výborně! Což je pro mě zásadní – na jídlo se chci také těšit a užívat si ho. :)

Vyzkoušela jsem smoothie – příprava je opravdu jednoduchá, stačí přidat do shakeru, dolít vodu, nebo mléko (samozřejmě může být i rostlinné), protřepat – a je to.

Za mě absolutní top byl jahodový kokosový mléčný milkshake (bez kravského mléka – to neobsahuje žádný z produktů Fit – day) – opět s vysokým podílem bílkovin. Na snídani naprosto super, ale i vlastně jako svačina.

Výborné je i banánovo – kokosové smoothie, obsahuje 41% rostlinného proteinu a chutná fakt skvěle!

Super jsou i nápoje s obsahem super potravin, jsou plné ovoce, bez cukru, opět s proteinem. Ideální třeba právě na svačinu!

Pokud jste zvyklí si dávat na snídani spíš něco vydatnějšího, tak zkuste Fit – day palačinky, nebo koláčky.

Já ochutnala čokoládové palačinky, příprava je opět rychlá, těsto si připravíte v shakeru, nalejete na rozpálenou pánev a raz dva máte palačinku. Je výborná, méně sladká, můžete dochutit ovocem, nebo třeba oříškovou pomázánkou. ;)

Zkoušela jsem také čokoládový koláček – připravíte si ho za pár minut, buď v mikrovlnné, nebo normální troubě – v hrníčku. Umícháte těsto, přímo v hrníčku, dáte do mikrovlnky a po minutě a půl máte hotovo, vyklopíte a chutná skvěle!

Já jsem z produktů od Fit – day nadšená! Chutnají výborně a hlavně, jsou opravdu zdravé, z těch nejlepších surovin, s proteiny a hotové raz dva! Přesně, co jsem pro svoje snídaně potřebovala. ;) Mrkněte na stránky a eshop Fit – day a pozor – mám pro vás slevový kód na 10% z nákupu, stačí při nákupu zadat „misa10“.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie.

ODKAZ: FIT – DAY / web, eshop
ODKAZ: FIT – DAY / facebook
ODKAZ: FIT – DAY / instagram