Inspirace na výhodné akce na opalovací kosmetiku z Lékárny Na Kobližné

Pro dermokosmetiku ráda chodím do Lékárny Na Kobližné – mají tu totiž vždycky různé zajímavé, výhodné akce a také, mají obecně nízké ceny. Takže se tu dá pořídit opravdu dobře. ;) Nedávno jsem se sem zašla mrknout a rovnou jsem vám nafotila pár tipů – právě na výhodné nákupy dermokosmetiky. Třeba vás něco inspiruje a osloví! ;)

Co si budeme povídat, když něco pořídíte levněji, výhodněji, nebo k nákupu dostanete třeba nějaký bonus, nebo dáreček, to vždycky potěší, že? :) A to i co se týká nákupů kosmetiky…

Sama používám ve větší míře právě dermokosmetiku z lékáren. Mám svoje oblíbené značky, a to zejména co se týká odličování pleti, miluji produkty od Biodermy a Avéne – jejich micelární vody, čistící gely a mléka jsou skvělá. Od dermokosmetických značek používám také péči pro ochranu před sluníčkem – tyto produkty jsou teď na léto opravdu potřeba, a to pro všechny členy rodiny.

Jak asi dobře víte, právě dermokosmetika není často úplně nejlevnější záležitost. Ano, v tomto případě skutečně platí, že za kvalitu si musíte často připlatit. Ovšem, jak jsme si asi z vlastní zkušenosti už všimli, ceny se mnohých lékárnách často značně liší.

Opravdu velice dobře, co se týká cen, je na tom právě Lékárna Na Kobližné. Tady jsou ceny vždycky na té nižší hranici a co víc, často tu probíhají právě nějrůznější slevové a výhodné akce, o kterých je dobré minimálně vědět. ;)

Do Lékárny Na Kobližné jsem se nedávno zastavila a právě tyto výhodné akce, které tu aktuálně probíhají, jsem vám pro inspiraci nafotila.

Takže – co tu teď koupíte výhodněji, levněji, nebo s nějakým bonusem?

V první řadě kosmetiku pro ochranu před sluníčkem! Na tu je tu obecně velká sleva u všech značek, a to až 150,- na zakoupený produkt.

Tato sleva se týká například značky Eucerin, dále značek Avéne, Bioderma, La Roche – Posay…  Takže máte opravdu velký výběr – a na vše platí sleva. ;)

Slevy se tu také týkají značky La Roche – Posay a její řady Toleraine, která je mimochodem skvělá na atopickou pokožku. Na tyto produkty tu platí sleva 100,- při nákupu na 499,-.

Novinkou je v Lékárně Na Kobližné také španělské značka Isdin, která je zde exkluzivně – jedná se vůbec o nejprodávanější španělskou značku nabízející produkty pro ochranu před sluníčkem.

Moc mě zaujal tento pudr na obličej s ochranným faktorem SPF 30. Je lehounký, pleť zmatňuje a navíc jí poskytuje střední ochranu před sluníčkem. Právě testuji a je naprosto super!

Pokud se potřebujete vybavit kosmetikou na dovolenou, nebo i domů – stavte se sem a vyžijte některou z probíhajících akcí. Stojí to za to!;)

Vše z článku koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook