Inspirace na vánoční dárky z wellness 4COMFORT

S blížícími se Vánocemi jistě celá řada z vás hledá vhodné a originální dárky pro své blízké. Proto věřím, že oceníte mou další inspiraci v tomto směru – chci vám dát tip na dárky, které můžete pořídit i z pohodlí domova a které zaručeně potěší. Darujte zážitky, chvíle, které si obdarovaný užije – třeba s vámi, nebo s někým blízkým. Takové dárky nikdy nezklamou. Co třeba poukaz na soukromé SPA, s lahví sektu v krásných prostorách wellness centra 4COMFORT? Věřím, že to by potěšilo opravdu asi každého… Víc v následujícím článku. ;)

Vymyslet a najít vhodné dárky pro své blízké, takové, které jsou originální a je u nich zárukou, že potěší…to opravdu není jen tak. Mluvím i ze své vlastní zkušenosti – také si často lámu hlavu, co a komu darovat… A sama vždy uvítám jakoukoliv inspiraci v tomto směru.

A dnes pro vás inspiraci mám také já! Právě na vhodný dárek, kterým zaručeně potěšíte. Darujte poukaz na chvíle strávené v luxusním, privátní SPA ve wellness centru 4COMFORT! To je právě ten typ dárku, kterým zkrátka chybu neuděláte.

O wellness centru 4COMFORT jsem vám zde už mnohokrát psala – toto wellness najdete v brněnských Obřanech a nabídka služeb na vysoké úrovni je tu opravdu pestrá.

Nechybí tu překrásný bazén, saunový svět, relaxační zóny, vířivka…a právě i soukromá spa, která jsou určena pro pronájem.

S možností pronájmu najdete ve wellness 4COMFORT dva druhy privátních spa “klasik” a spa “zima”.
Spa klasik je pro 2 – 5 osob a využít tu můžete vario saunu, parní lázeň, privátní whirpool, nebo relaxační část s posezením. Navíc tu dostanete při rezervaci láhev sektu.

Spa zima pak nabízí finskou saunu, privátní whirpool, relaxační část, stejně tak vás čeká při rezervaci i lahev sektu. Sauna v tomto spa může být nahřáta jako finská sauna, nebo jako infra kabina – dle přání klientů.

Je také možnost rezervovat si obě tato spa současně, kdy získáte větší prostor – kapacita obou spa je pak až 11 osob.

Mimochodem, tato spa lze využít i pro organizaci “relaxačního večírku”, což může být skvělý program pro jakoukoliv speciální příležitost, jako je třeba oslava výročí, rozlučky se svobodou…

Právě do těchto soukromých zón můžete darovat poukazy, coby skvělé a vhodné vánoční dárky!
Obdarovaný si tu užije luxusní soukromé prostředí s lahví sektu, nebo vína, součástí rezervace je i drobné občerstvení v podobě oříšků a ovoce.

4COMFORT nabízí poukazy přímo na konkrétní služby – darovat můžete pronájem soukromých spa, nebo můžete věnovat i voucher v určité hodnotě, kdy si obdarovaný sám vybere, na jaké služby poukaz v tomto centru uplatní.

Poukazy je možné kupovat přímo v centru 4COMFORT, ale také z pohodlí domova – přes eshop pod tímto odkazem. Poukaz vám následně zašlou k vám domů. ;)

Tak co říkáte – super tip na Vánoce, že?

Wellness centrum 4COMFORT najdete v Brně – Obřanech na adrese Fryčajova 698/29 (vjezd z ulice Cihelní).

ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / web
ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / facebook
ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / instagram