Inspirace na sluneční brýle z optiky Fénix & doporučení – vyšetření zraku na přístroji Right Eye!

O kroměřížské optice Fénix vám tu píši často – je zde opravdu pestrá nabídka slunečních i dioptrických brýlí a mimo to, ze zmínku tu rozhodně stojí i další služby, zejména specializované vyšetření zraku. To zde provádí i na velmi unikátním přístroji Right Eye, který mají mimochodem v rámci celé ČR jen v optice Fénix. Toto vyšetření se zaměřuje na vzájemnou spolupráci obou očí, která je zcela klíčová pro mnoho aspektů našeho běžného života. Pokud naše oči spolu vzájemně „nefungují“, může se to projevit – a to hlavně u dětí, kterým se rozvíjí problémy zejména ve škole. Proto – pokud máte pocit, že se něco takového týká třeba i vás, nebo vašich dětí, rozhodně vám doporučuji vyšetření na přístroji Right Eye v optice Fénix absolvovat. Víc informací o tomto vyšetření & fotky novinek z řady slunečních brýlí v článku…

Zrak je náš nejcennější smysl, v tom mi dáte jistě zapravdu. A je nutné o něj samozřejmě také pečovat – nepodceňovat preventivní vyšetření, která mohou odhalit případné vady, nebo zdravotní problémy.

Tato vyšetření na špičkové úrovni provádí právě také v optice Fénix v Kroměříži. A věřte – i pokud jste z Brna, nebo ze vzdálenějších koutů naší země, vyplatí se sem na vyšetření zajet. Proč?
Zejména doporučuji tu absolvovat vyšetření na speciálním přístroji Right Eye – ten mají v optice Fénix totiž jako jediní, a to v rámci celé naší země.

Tento přístroj, respektive to, co dokáže odhalit a následně i přesně stanoveným cvičením zlepšit, si totiž opravdu zaslouží pozornost.

Pířstroj Right Eye vyšetřuje vzájemnou spolupráci obou očí. Ta je opravdu velmi zásadní – pokud spolu oči vzájemně nespolupracují, může se to projevit mnoha způsoby – zejména zhoršenou schopností se soustředit, můžeme mít opožděné reakce, negativní je i dopad na čtení, porozumění textu, nebo dokonce i na paměť…

I proto se toto vyšetření doporučuje i pro děti – zejména pro ty, u kterých se objevují problémy škole.
V dnešní době je velmi běžné, že děti, které jsou nesoustředěné, mají problém se učit, koncentrovat se…obvykle dostanou „označení“ ADHD, což se dále už neřeší. Ovšem málokoho napadne, že jejich obtíže mohou pramenit z něčeho zcela jiného, než je zmiňovaná disfunkce.

Po absolvování měření přístroj Right Eye vyhodnotí stav, odešle vám informace okamžitě do emailu a také, doporučí vhodné cvičení ve speciální aplikaci, kterým můžete oční svaly procvičit a posílit. Náprava situace je totiž v případě očních svalů možná!

V optice Fénix si pak zakoupíte přístup do zmiňované aplikace – v ní naleznete připravená cvičení, která jsou přesně cílená na zlepšení právě vašeho problému.

Stačí pak každý den zhruba pět minut cvičit – cvičíte u svého počítače. I pro děti to není nic těžkého a náročného, i menší děti to s vaší pomocí hravě zvládnou.

Vyšetření na přístroji Right Eye je pak skvělé i pro sportovce, pro které je funkční vidění klíčové i pro rychlost rozhodování a koordinaci pohybu.

Sama jsem toto vyšetření absolvovala, nechala jsem zde vyšetřit i syna, opravdu to stojí za to – jakmile totiž pravidelným cvičením oči posílíte, citelně se to projeví i na kvalitě vašeho života. Zkrátka, sami to poznáte – sníží se třeba i pocit únavy!

Mimo tato specializovaná vyšetření se v optice Fénix samozřejmě také zaměřují na brýle – sluneční, dioptrické, koupíte zde i brýle pro sportovce…

Aktuálně tu mají mnoho novinek slunečních brýlí – z kolekcí mnoha skvělých značek, jako jsou Jimmy Choo, Hugo Boss, YSL, Gucci…

Tyto nové, opravdu nádherné brýle si prohlédněte na fotkách v článku. ;)

Věřte, v optice Fénix se o váš zrak postarají profesionálně, v mnoha směrech a na té nejlepší úrovni. Vyplatí se sem zajet!

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram