Inspirace na překrásné šaty – z butiku La Certezza

K jaru i létu neodmyslitelně patří ryze ženská móda – hlavně šaty a sukně! Sama právě tento styl oblékání miluji, jakmile to počasí dovolí, nosím zejména nejrůznější šaty snad každý den. A právě úžasné šaty z nových jarních kolekcí jsem vám pro inspiraci nafotila také v brněnském butiku La Certezza – ten najdete na Lidické 63. Šatů tu mají tolik, že pokud bych vám měla nafotit všechny, vyšlo by to na několikadílný módní seriál. :) S majitelou butiku, Andreou, jsme pro vás vybraly ty NEJ – šatičky vám představím ve své následující reportáži se spoustou fotek!

Myslím, že šaty by měla nosit opravdu každá žena! Právě šaty dají vyniknout naší ženskosti, výjimečnému půvabu… Stačí zvolit takový model, který vám bude slušet! A pokud hledáte nějaké překrásné šaty, jiné, originální, rozhodně se zastavte podívat právě do butiku La Certezza na Lidickou!

O tomto butiku vám tu píšu poměrně často, výběr módy je tady totiž neskutečný. Opravdu, tolik krásných věcí na jednom místě, to se jen tak nevidí!

Tentokrát jsme se zde zaměřili právě na šaty, který je tu mnoho nových – a zaslouží si, abyste je viděly a věděly o nich, milé dámy! :)

Šaty si tu vyberete v mnoha typech, barvách, vzorech a samozřejmě také délkách. Tuto sezónu jsou velmi IN délky pod kolena – právě takové šaty vypadají opravdu skvěle! Tuto délku si navíc s přehledem mohou dovolit jak mladé slečny, tak i starší dámy.

Barvičky! Ano, toto jaro se nese v duchu zářivých barev, takže i úžasně barevné šaty v butiku La Certezza najdete.

Já si zamilovala třeba tyto – v nádherné modré!

Ovšem, úžasné jsou i vzorované šaty, s proužky, květinami… jaro je přece také o tom zářit, v tomto ročním období si barvy můžete jednoznačně dovolit!

Pokud ale dáváte přenost spíše neutrálním tónům, třeba krémové, béžové…tak i takové šaty tu najdete.

Šaty v těchto neutrálních barvách jdou vzájemně skvěle kombinovat s dalšími barvičkami – třeba denimovou modrou, zelenou, černou…

Jaký kousek jsem si tu zamilovala já? Tento božský overal! Je nesmírně příjemný a má perfektní střih, díky kterému krásně vyniknou křivky ženské postavy.

Moc se mi líbil i tento komplet v zelené barvě, sukně a šaty – fajn je, že oba kousky můžete nosit i samostatně, košili třeba i k džínám.

A úžasné jsou i šaty v zářivě oranžové – já se výrazných barev totiž rozhodně nebojím! :)

Dámy, stavte se do butiku La Certezza mrknout – je tu fantastický výběr! Určitě tu něco hezkého vyberete, tím jsem si jistá!

Butik La Certezza najdete na Lidické 63.

ODKAZ: LA CERTEZZA / facebook
ODKAZ: LA CERTEZZA / instagram