Inspirace na nádherné šaty z butiku Amande!

Je tu období vánočních večírků, oslav a také, začíná nám plesová sezóna! Takže, mnoho z nás, milé dámy, jistě řeší a shání nějaké krásné šaty! Pokud nevíte, kam na ně – určitě vás osloví můj článek! ;) Mám pro vás totiž inspiraci z brněnského butiku Amande, kde mají opravdu nádherné kousky – přesvědčte se v následující reportáži… ;)

Do butiku Amande chodím opravdu moc ráda, protože tady vždycky objevím tolik krásných věcí! Mimo oblečení pro běžné denní nošení tu najdete aktuálně i nádherné šaty, které se hodí právě pro aktuální období vánočních večíků, nebo i na plesy.

Většina nádherných šatů, co v Amande nabízí, je od maďarského brandu Sugarbird – určitě už budete ten název znát, minimálně z mého blogu. ;)

Značka Sugarbird je opravdu skvělá, já si ji naprosto zamilovala. :) Návrháři ze Sugarbird totiž vymýšlí nesmírně ženské a stylové modely a boží jsou právě hlavně šaty!

Všechny kousky od Sugarbird jsou střihově opravdu vydařené, zajímavé a netradiční – každý kousek má většinou nějaký zajímavý detail, který dělá z daného modelu výjimečnou záležitost.

Perfektní jsou také použité materiály, v některých případech také nezvyklé, příjemné – třeba jako v případě těchto červených šatů. Materiál je lehounký a hebký a přitom dostatečně pevný. Budete se v nich cítit skvěle! Já tyto šaty mám v jiných barvách už dvoje a nedám na ně dopustit. :)

Krásné jsou i dlouhé šaty, které užijte právě třeba na plesy.

Střihově úžasné, s použitím zajímavých materiálů, se vzory – třeba jako tyto…

…nebo nádherné dlouhé šaty s transparentní sukní.

Za pozornost stojí i dlouhé šaty s odhalenými zády…

…a tyto, v modré barvě.

K šatům tu mají i celou řadu doplňků, užijete třeba krásný kožíšek, který se právě k šatům perfektně hodí.

Zkrátka, pokud hledáte opravdu jedinečné šaty, tak v Amande na Minské si rozhodně vyberete!

Na spoustu fotek krásných novinek z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook