Vylaďte svůj domov k dokonalosti! Můj tip „jak na to“! ;)

Po delší době mám pro vás opět článek plný inspirace pro váš krásný a útulný domov! Jak už možná víte, právě bytový desing mě obecně baví a zajímá a možná snad i jako „každá ženská“ neustále doma něco předělávám, vymýšlím, upravuji a dekoruji. :) No a tak vám musím napsat o skvělém eshopu, kde mají tak krásný věci! Hlavně tapety a dekorace na zeď. A věřte, právě taková tapeta, když je hodně zajímavá, jiná a netradiční, dokáže celkový desing prostor naprosto změnit. Navíc – je sympatické, že eshop je brněnský, který vznikl původně z docelé malé, domácí firmičky. :) Víc v článku, kde najdete hlavně spoustu fotek – věřím, že se vám budou líbit!

Pokud aktuálně řešíte design prostor, ať už doma, nebo třeba v kanceláři, mohl by vás můj následující článek oslovit. Já sama jsem v tomto ohledu doslova vděčná za jakoukoliv inspiraci a tipy, jak si to v prostředí, kde žiju a trávím svůj čas, udělat ještě hezčí. ;) A jak jsem napsala v úvodu, právě dekorování a desing prostor, to je pro mě zároveň i obrovská zábava!

Proto vám chci představit brněnský eshop GLIX.CZ, o kterém jsem se dozvěděla od známého. Ruku na srdce, eshopů z bytovými dekoracemi a doplňky je v aktuální době doslova „jako hub po dešti“ a najít takový, který se ve své nabídce odlišuje, není jen tak. Ovšem, pokud sháníte zejména jedinečné dekorace na zeď – hlavně tapety, nebo třeba samolepky na zeď, obrazy, musíte právě eshop GLIX.CZ znát. Opravdu. Nabízí totiž tak krásné věci!

Než jsem se totiž na nabídku tohoto eshopu podívala, vůbec jsem netušila, jak pro mě doposud „nudná“ věc, jako je třeba právě tapeta, může vypadat skvěle! V dnešní době je totiž na trhu tolik zajímvých tapet, které váš interiér naprosto promění – a co víc, stanou se jeho zásadním a dominantním prvkem, na kterém budou všichni, kdo jej uvidí, muset oči nechat. :)

Právě tapet mají na eshopu GLIX.CZ obrovský výběr – a to nejen v „klasické“ podobě. Mě nejvíc zaujaly hlavně 3D tapety, které dokáží opticky rozšířit a modifikovat prostory, že se díky nim ocitnete doslova až v jiném světě.

Zajímavé jsou i vinylové tapety, které svou texturou připomínají hrubší omítku. Navíc se dají dobře odstranit a třeba vyměnit za jiné, čímž si doma můžete vytvořit zase zcela jiný design. Podobné, jako vinylové, jsou i vliesové tapety, které jsou prodyšné, pevné a mají dlouhou životnost. Líbí se mi také tapety s imitacemi přírodních materiálů, třeba s imitací cihly, kamene.

Krásné jsou i nejrůznější tapety do dětského pokoje, které oživí dětské pokojičky – myslím, že do každého dětského pokojíčku něco takového patří, tapety jsme klukům dali do pokojů i u nás doma. :) Na tomto eshopu mají dětské tapety s motivy oblíbených postaviček z pohádek, nebo i barevné, se vzory i bez.

Obecně se tapety hodí nejen na stěny, ale i na další povrchy, třeba na kuchyňské linky, dveře, nebo obklady a dlaždice.

Kromě široké škály tapet ovšem mají na eshopu GLIX.CZ další interiérové dekorace – třeba samolepky na zeď, obrazy na plátně, ale i zrcadla, skleněné obrazy, nástěnky, nebo dekorativní polštářky.

Věřím, že stojí za to se na nabídku tohoto eshopu podívat – třeba právě díky takovým tapetám to totiž může (nejen) doma neuvěřitelně prokouknout. ;)

Na víc fotek krásných tapet, obrazů a doplňků z eshopu GLIX.CZ mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: GLIX.CZ – web & eshop
ODKAZ: GLIX.CZ – facebook
ODKAZ: GLIX.CZ – instagram