Inspirace na nádherné kabelky z obchodu IOAMO

Dámy – dlouho tu nebyla inspirace na zajímavé kabelky, co říkáte? Mrkněte tedy určitě na následující článek, mám pro vás spoustu fotek opravdu nádherných kabelek, peněženek, cestovních tašek…z obchodu IOAMO. Je tu i několik nových značek a i já můžu říct, že mnohé kabelky jsou doslova božské! A mimochodem, Vánoce se blíží – můžete si o takový dáreček i napsat svému Ježíškovi! :)
Pozor, od 5. prosince najdete obchod IOAMO na nové adrese – prodejna se stěhuje do větších prostor na Masarykovu 398/2.

Kam v Brně pro zajímavé kabelky? Stylové, kvalitní, originální? Určitě zkuste právě obchod IOAMO. O tomto obchodě vám mimochodem na svém blogu píšu už hezkých pár let, ovšem nutno dodat, že nabídka je tu snad stále lepší a pestřejší! Dříve totiž obchod IOAMO nabízel víceméně zboží jen od jedné značky, dnes jich je tu zastoupených už mnohem víc!

A na své si tu opravdu přijdeme všechny – koupíte tu kabelky v klasickém, elegantním a jednoduchém designu, tak i ty více extravagantní a výstřední.

Za pozornost tu pak stojí i krásné peněženky, cestovní tašky, ale i doplňky – třeba deštníky! Ty tu mimochodem mají i od prémiové značky Doppler, tyto deštníky jsou velmi kvalitní, v jedinečném designu. Krásné jsou i deštníky Anekke.

Zpátky ale ke kabelkám! Mě tu tentokrát zaujaly hlavně ty barevné kousky – sama barvy miluji a právě věc, jako barevná kabelka dokáže skvěle pozdvihnout váš celkový outfit!

Co se pak značek týká, novinkou je tu francouzský brand Katana. Tyto kabelky jsou z pravé kůže, v jednoduchém designu, bez zdobení a aplikací. 

Každý kousek je ovšem precizně zpracovaný, se smyslem pro každý detail.

Další novou značkou je tu pak český label Facebag, opět se jedná o kožené kabelky. 

Kabelky Facebag jsou rovněž velmi propracované, skrývají v sobě i menší taštičky, praktické pro uložení drobností.

Velké oblibě se v obchodě IOAMO těší i australská značka Greenwood – jsou pro ni typické zejména krásné kožené cestovní tašky. Mimochodem – super tip na vánoční dárek pro pány!

Greenwood ovšem nabízí i kabelky z broušené kůže pro dámy!

Milovníky kožených kabelek tu jistě osloví i pestrá nabídka kvalitních italských kožených kabelek – v mnoha stylech, barvách…

Za zmínku stojí rozhodně česká značka VUCH, která nabízí krásné kabelky, tašky, peněženky a další doplňky.

Značka VUCH je nesmírně oblíbená v české módní branži, a to zejména díky pestrému designu, přijatelným cenám, kvalitnímu zpracovaní a samozřejmě, i tuzemské tvorbě na pozadí, kterou jistě rádi všichni podporujeme!

Moc hezké jsou peněženky VUCH, v hravém, barevném a celkově osobitém designu. Peněženky jsou zde jak z koženky, tak tu najdete i ty z kůže. Mimochodem, z kůže od značky VUCH jsou v obchodě IOAMO dostupné už i krásné kabelky!

Od značky VUCH tu pak koupíte i doplňky – novinkou jsou propisky, hrnečky, deníčky…

…ale i šperky, čepice, nebo boty!

Značka VUCH nabízí i jedinečné limitované edice – ty tu seženete také! Jsou vyrobené vždy v limitovaném počtu 100 kusů.

Designově velmi jedinečné, zdobené, extravagantní… jsou pak kabelky, peněženky a doplňky španělské značky Anekke.

Motivem, který se na celé řadě těchto kabelek objevuje, jsou roztomilé panenky!

A na závěr – inspirace na jedinečné kabelky holandské značky Bulaggi! 

Tyto kabelky i mě osobně doslova nadchly, mají úžasné barvy a hlavně, nevšední tvary a zpracování!

Právě kabelky Bulaggi jsou opravdu nepřehlédnutelné a stanou se tím nejvýraznějším kouskem vašeho outfitu.

Dámy, stavte se do obchodu IOAMO mrknout, určitě budete z výběru nadšené – a jak píšu v úvodu, inspiraci odtud můžete pak předat i svému Ježíškovi. :)

Pozor, od 5. prosince najdete obchod IOAMO na nové adrese – prodejna se stěhuje do větších prostor na Masarykovu 398, do 5. 12. je obchod stále na Kobližné 3, vchod z Kozí ulice.

ODKAZ: IOAMO / web, eshop

ODKAZ: IOAMO / facebook

ODKAZ: IOAMO / instagram