Tipy na vánoční dárky – z obchodu Litex Brno!

Vánoce se blíží! Přemýšlíte nad vhodnými „měkkými“ dárky pro vaše blízké, ale třeba i pro vás samotné? Mrkněte na můj článek s inspirací na krásné kousky z aktuální kolekce z obchodu Litex Brno! Seženete zde věci na cvičení, teploučké mikinové šaty, legíny, termo prádlo, oblečení ze softshellu, ale i doplňky – čepice, nebo ponožky! A pokud si nejste jistí výběrem, můžete tu koupit i vánoční dárkové poukazy s možností volného výběru!

Přemýšlíte nad správným dárkem pro maminku, sestru, babičku…ale třeba i pro partnera? Myslím, že právě „měkké“ dárky jsou tou nejlepší volbou, alespoň to tak sama vnímám. Něco hezkého na sebe totiž vždy zaručeně potěší!

Můj článek vás při výběru takových dárků může inspirovat  – nafotila jsem vám totiž pár krásných kousků v obchodě Litex Brno – ten najdete, jak už jistě víte, v Alfa pasáži.

Česká tradiční značka Litex je stále velmi oblíbená, a to už po mnoho generací. Pro Litex stále platí skvělá kvalita, perfektní materiály, střihy a stylový design všech kolekcí.

Aktuálně je v obchodě Litex Brno výběr velmi pestrý, já vám nafotila pár outfitů ideálních pro chladné zimní počasí.

Skvělé jsou sety termo prádla – užijete je na zimní sporty, ale i samostatně – třeba na běhání!

Velmi příjemné jsou různé lehounké mikiny, skvělé rovněž na sport. Jsou z funkčních materiálů, zahřejí, ale jsou zároveň prodyšné.

Mimochodem, tyto kousky můžete výborně vrstvit a kombinovat – třeba se zmiňovaným termo prádlem.

Obchod Litex nabízí i pestrou škálu softshellového oblečení – ať už se jedná o bundy, vesty, mikiny…

…ovšem, koupíte tu dokonce i softshellové kalhoty (v dospělých velikostech je obvykle bývá problém sehnat).

Skvělým tipem na dárek pak mohou být i drobnější doplňky, ty v tomto obchodě rovněž seženete! Ať už se jedná o teploučké nebo kompresní ponožky, čepice, čelenky, rukavice, nákrčníky nebo lyžařské kukly.

Právě čepic je tu opravdu skvělý výběr, mají různé střihy, barvičky… Byla jsem sama mile překvapená, jak jsou slušivé!

Potěšil mě tu i výběr pyžam! Koupíte tu jak klasické noční košile, tak i dvoudílná pyžama v setu kalhoty a vrchní díl…

…tak i roztomilá pyžama se šortkami.

Stále pak platí, že v obchodě Litex Brno koupíte celoročně plavky v mnoha typech (mají je jak pro ženy, tak i pro pány a děti).

Nejste si jistí výběrem? Pak coby „dárek od Ježíška“ pořiďte dárkový poukaz! Obdarovaný si pak určitě rád vyberete přesně to, co se mu líbí. Poukazy koupíte přímo v obchodě Litex Brno.

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram