Inspirace na krásné novinky od Trioly

Téma „spodní prádlo“ na mém blogu delší dobu nebylo, nejvyšší čas to tedy napravit! Proto – mám pro vás opět velký fotoreport krásných novinek z obchodu Triola na Orlí 20. Českou značku Triola mám osobně moc ráda, podprsenky skvěle sedí, mají perfektní střihy a krásný design. Triola představila novou kolekci – a rozhodně stojí za pozornost, inspirujte se!

Už dávno neplatí, že spodní prádlo je pouhým “funkčním kouskem oblečení”, na jehož vzhledu a kvalitě zase tolik nezáleží.

Krásné a hlavně, dobře padnoucí spodní prádlo nám dodává pocit vlastního půvabu, ale i sebejistoty a ženskosti, v tom mi dáte, milé dámy, jistě za pravdu.

Určitě to samy znáte, že nevhodně zvolená velikost spodního prádla, tedy zejména podprsenky, nám může přímo uškodit – nevypadá nejen hezky, ale dokonce nás pak mohou bolet i záda.

Proto je určitě fajn kupovat prádlo tam, kde vám i zároveň poradí a doporučí takovou velikost a střih, který padne přímo vám.
Přesně takovou službu nabízí právě i v obchodech Triola, kde spodnímu prádlu a adekvátním velikostem pro daný typ postavy skutečně rozumí.

Jistě víte, že Triola je česká značka, která mimochodem byla založena už v roce 1919.
Ovšem, kromě značky TRIOLA najdete v obou prodejnách (a také na eshopu) prádlo i dalších zajímavých značek. Zkrátka, Triola nabízí prádlo pro všechny ženy, v různých velikostech – a to od velikostí košíčků A-K, s obvody 65 – 110 cm.

Cenově je tu prádlo také dostupné, navíc se zárukou opravdu perfektní kvality. Co bych opravdu ocenila, je osobní přístup prodejních asistentek, které se vám zde ochotně věnují, měří vás, vybírají a hledají, abyste byla spokojená a hlavně, aby podprsenka dobře seděla tam, kde mám.

V Brně najdete prodejny Triola na dvou místech – na Orlí 20 a také v a Avion Shopping Parku. Já jsem vám v prodejně na Orlí nedávno nafotila pár novinek, ať máte přehled, co aktuálně tento obchod nabízí.

Sama podprsenky Triola nosím a nedám na ně dopustit. Miluji zejména podprsenky v balkónovém střihu, dělají opravdu překrásný, plný dekolt. Určitě si je zde vyzkoušejte! Tyto podprsenky mají v několika modelech a typech.

Mimo spodní prádlo pak v obchodě Triola koupíte i krásné noční košilky…

A opravdu moc krásné jsou zde i společenská trička – rafinovaná, s krajkou, vypadají božsky!

Mimochodem, prádlo od Trioly můžete objednávat také přes eshop – výhodou je, že vyzvednete na prodejně s možností vyzkoušení i vrácení zboží, to vše ZDARMA. Na eshopu si také můžete zjistit dostupnost zboží na prodejnách, je zde aktivní chat, takže vám zde hned poradí.

Obchody TRIOLA najdete v Brně na Orlí 20 a pak také v Avion Shopping Parku.

ODKAZ: TRIOLA / web, eshop
ODKAZ: TRIOLA / facebook
ODKAZ: TRIOLA / instagram