Inspirace na krásné dětské oblečení a za pár korun! ;)

Mám tu opět článek plný inspirace pro nás, rodiče! V obchůdku s dětskou módou Coccodrillo, který najdete v Brně na Lidické 1023/63b, mají spoustu krásných věcí a hlavně, aktuálně tu jsou opravdu velké slevy – a to až 70%! A to se na výsledných cenách skutečně projeví! Přesvědčíte se v mé reportáži a hlavně, na fotkách – fotila jsem vám tentokrát i ceny. ;)

Je mi jasné, že utrácet velké sumy za dětské oblečení, se nám, rodičům, obvykle moc nechce…  Sama to dobře znám, jako maminka dvou kluků vím, jak „pomíjivé“ je to s dětským oblečením. Děti ze všeho rychle vyrostou, kolikrát i rychleji, než danou věc dokážou pořádně užít a vynosit. Tak je nějaké utrácení za dětskou módu opravdu až zbytečené.

Ovšem, asi jako všichni rodiče, i já chci, aby mí kluci chodili i hezky oblečení, ráda si děti parádím a líbí se mi, když jim to sluší. :) Takže samozřejmě vybírám a nakupuji i hezké věci a také, věci kvalitní, které klukům chvíli vydrží.

Proto mám pro vás dnes inspiraci z obchůdku značky COCCODRILLO – tento obchod najdete už asi rok otevřený v Brně na Lidické 1023/63b. Já tuto značku znám už dlouho, ještě z doby, kdy byl tento obchod v brněnské Olympii. Kupovala jsem tady pro kluky oblečení, pak odtud obchod zmizel a ani jsem nevěděla kam… Oblečení Coccodrillo se mi vždycky líbilo, jsou to hezky barevné, stylové věci a hlavně, kvalitní.

Nyní je obchod Coccodrillo už rok na nové adrese a výběr je tady veliký – pro děti všech velikostí, pro kluky i pro holčičky.

Co se velikostí týká, tak tu pořídíte oblečení už i pro ta nejmenší miminečka, od narození. Maximální velikosti jsou pak 156 a budou tu dostupné věci i ve 164.

Kromě oblečení tu pak koupíte i doplňky, čepičky, punčošky, ponožky, ale také botičky, nebo dětské bačkůrky.

Jak už jsem zmínila v úvodu, aktuálně jsou v obchůdku Coccodrillo velké slevy, a to až 70% na celou řadu věcí. A věřte, že tak velké slevy se na výsledné ceně už hodně projeví, celou řadu kousků tu pořídíte doslova „za pusu“. Však mrkněte na fotky a jistě mi dáte za pravdu. :)

Takto vysoké slevy tu budou určitě minimálně do konce února, takže stále máte čas pořídit hezké věci za super ceny.

A myslím, že vybírat je rozhodně z čeho – ať už sháníte hezká trička, bodyčka pro miminka, tepláky a teplákové soupravy, pro holčičky šaty, sukýnky, legíny…

Prohlédněte si fotky – najdete je jak v tomto článku, tak ve fotogalerii pod ním! Ať vám slevy neutečou, stavte se do obchůdku Coccodrillo mrknout. ;)

A na závěr jedna praktická informace – parkovat můžete přímo na Lidické v modrých  zónách, a to hodinu zdarma. Stačí si nechat vytisknout parkovací lístek v automatu (zadáte SPZ vozu). ;)

Navíc, od 14.2. do 17.2. zde platí akce 3+1 za 10 Kč, nejlevnější kus ?

Obchůdek Coccodrillo Brno najdete na Lidické 1023/63b, v prostorách Centra Lužánky.

ODKAZ: COCCODRILLO BRNO / facebook