Inspirace na jarní outfity z Takko Fashion!

Sháníte něco hezkého na sebe? Pak určitě mrkněte na můj následující článek! Mám pro vás velkou inspiraci na krásné outfity z obchodu Takko Fashion! Je tu už značná část jarní kolekce a musím sama uznat, že je z čeho vybírat! Na své si přijdou příznivci barviček, pořídíte tu nádherné svetry, trička, jarní kabátky, ale i prošívané vesty, které se v nestálém jarním počasí mohou hodit. Sama jsem si odtud odnesla úžasné úpletové šaty, které jsou tak příjemné! Čtěte dál…

Mohu říct, že značka Takko Fashion je mi svou pestrou nabídkou, ale i dostupnými cenami snad čím dál víc blízká. Vždy tu objevím něco, co si sama ráda koupím a mimo to, super věci tu beru i pro své syny. Právě i pro děti je v obchodech Takko Fashion skvělý výběr! O dětské módě vám napíšu ale zase někdy jindy, dnes se zaměřím na jarní outfity pro nás, ženy!

V prodejnách Takko je totiž už velká část jarní kolekce a sortiment je opravdu velmi pestrý. Koupíte tu třeba úžasné, lehounké jarní svetříky, a to v mnoha barvičkách! Ano, právě o barvách přece jarní móda také je! Proto, nebojte se svým outfitem zazářit.

Co dál nyní v Takko Fashion najdete?
Třeba stylové prošívané vesty – a v mnoha barvách! Ty se vám v jarním počasí určitě mohou hodit. Zahřejí, můžete je během dne odložit. Vesty jsou z příjemných materiálů a jak píšu, ty barvičky!

Mým favoritem je jednoznačně tato, v limetkové barvě.

Tato barva vypadá mimochodem krásně i k dalším odstínům zelené – zejména ke khaki! Ja vestu ve svém outfitu zkombinovala s těmito pohodlnými kalhotami s kapsami po stranách.

Jak jsem napsala, sama jsem si v Takko pořídila tyto nádherné úpletové šaty v zeleném odstínu. Vypadají moc dobře, co myslíte? Za mě to bude jednoznačně bestseller!

Moc hezká je i lehounká khaki bundička, kterou jsem k tomuto outifitu také použila.

Další moje inspirace na jarní outfit – košilové šaty! V Takko je mají ve více barevných variantách, u mě vyhrála tato, v zeleno-bílé. Na jaro přímo ideální!

Lehce extravagantní je pak další outfit – transparentní svetřík a kalhoty ve zkrácené délce!

V Takko Fashion je mimo jiné i super nabídka džínů – v mnoha střizích, barvách, délkách a typech.

Jsem moc mile překvapená, jak džíny Takko hezky sedí! Některé modely mají i vysoký podíl elastanu, džíny jsou pružné, velmi příjemné a hezky formují postavu.

Inspirujte se mými outfity z Takko Fashion a zajděte se do prodejen podívat! Věřím, že si tu určitě něco hezkého vyberete. :)

V Brně naleznete obchody TAKKO v OC Campus, OC Dornych, v Olympii, v obchodním centru Futurum a v OC Královo Pole.

ODKAZ: TAKKO FASHION / web
ODKAZ: TAKKO FASHION / facebook
ODKAZ: TAKKO FASHION / instagram